Sponsoren Groente&Fruit van Esch en Autowasstraat Noordhorn
Zunobrie1-e2 2013

Daar waar vorige week het eerste team van Zunobri werd gepresenteerd aan het Zuidhorner publiek, is het nu tijd aan de teams Zunobri E1 en E2.
Deze teams werden in het nieuw gestoken door twee enthousiaste ondernemers, namelijk Arjan van Esch eigenaar van Groente&Fruit van Esch en Jos Martini van Autowasstraat Noordhorn. De foto werd gemaakt door Annemarie Martini van foto Martini, deze enthousiaste jonge ondernemer maakt foto’s voor de korfbalvereniging.

Daarnaast speelden deze toppers(Zunobri E2) ook hun 4e wedstrijd als E-pupillen, daar waar ze vorig jaar nog allemaal in de F1 speelden. Afgelopen zaterdag speelde Zunobri E2 een uitwedstrijd tegen Spes E1 in Eexterveen. De beide teams waren goed aan elkaar gewaagd.  Voor alle kinderen is dit het eerste seizoen en vierde wedstrijd als E-pupillen. Elke week kun je zien dat ze groeien in hun spel. Sommige kinderen lopen al heel mooi vrij en een enkeling probeert al te schieten op de korf. Helaas kwam de bal dan nog niet in de korf, hetgeen bij de tegenstander wel gebeurde. Zunobri E2 verloor de wedstrijd dan ook met  1-0.
Zunobri A1 speelde de returnwedstrijd tegen ROG A1 uit Groningen.

Het team, gesponsord door Regiobank Zuidhorn,  begon uitstekend aan de wedstrijd en wist uit de eerste aanval meteen te scoren. Na een gelijk opgaande eerste helft werd uiteindelijk de rust gehaald met een 5-4 achterstand. Alle reden de strijdwijze  na de rust op de zelfde manier voort te zetten.

Helaas ontbrak het de na de rust aan de nodige scherpte. Waar de tegenstander met een paar afstandsschoten de korf wel wist te vinden lukte het bij Zunobri niet meer. Uiteindelijk stond er aan het eind van de wedstrijd een 14-7 op het scorebord. Waaruit blijkt dat Zunobri het niveau van de eerste helft niet meer wist te halen.
Andere uitslag bij KV Zunobri: WSS B1 – Zunobri B1 8-8, De Lauwers C1 – Zunobri C1 4-3 en Nic./Alfa-College – Zunobri E1 9-10

In de bijlage Zunobri E1 en E2 in hun nieuwe shirts en trainingspakken met beide sponsoren
(boven van links naar rechts) Jos Martini (Autowascentrum Noordhorn), Anniek Solle, Esther Hamming Marjolein Bloema, Manon Bos en Arjan van Esch (Groente en fruit van Esch)
(onder van links naar rechts) Marit Snip, Merel Hofman, Jasper Kleine, Matthijs Blaauw, Bram Henstra (E1)
Roos Henstra, Emma Eggens, Sander Kleine, Mare de Man, Ilse Bloem, Remco Kleine en Eline Drijver.