Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Zunobri C1 trotseert barre weersomstandigheden in Buitenpost

15 april 2019    Zuidhorn-nieuws - Sport
Afgelopen zaterdag 13 April reisden de C1 van Korbalvereniging Zunobri af naar Buitenpost voor hun eerste wedstrijd van het veld seizoen met een treffen tegen de Flamingo’s.
Zunobri-c1-2019

De wedstrijd begon met -2 voor beide teams. Gevoelstemperatuur wel te verstaan. Terwijl de Teams aan het inspelen waren kwam de scheidrechter het veld op een keek bedenkelijk naar de donkere wolken die zich samen pakten boven het veld. Dit ging een zware wedstrijd worden. Niet alleen voor de teams maar ook voor het publiek dat stond te kleumen langs de kant. Al snel na het fluitsignaal stortte zich de eerste hagelbui zich al over onze spelers uit, snel gevolgd door natte sneeuw en opnieuw hagel. De bal veranderde in een glibberig object waarom de koude handen soms slecht grip kregen. Maar er werd dapper gekorfbald door bij de teams, zonder gezeur en geklaag. Petje af. De teams waren ook aan elkaar gewaagd aan beide kanten diverse kansen, maar het was Zunobri die de eerste bal er in kreeg. Echter vlak voor de rust scoren de Flamingo’s de gelijkmaker. In de rust iedereen snel naar binnen, opwarmen om fris beginnen aan de tweede helft. Tussen de buiendoor wordt het al snel 1-2 voor Zunobri gevolgd door een tegen goal van de tegenstanders, 2 tegen 2. Om niet te veel te verkleumen schakelt Zunobri een tandje hoger en maak 2:3 en 2:4. Vasthouden nu met nog maar een paar minuten op de klok. Echter de Flamingo’s laten zich niet kennen en zetten de stand al vlug op 3-4. Opeens begint het opnieuw spannend worden. Ze moeten het nu niet weggeven. Er wordt op zeker gespeeld, maar de korf die lokt en diverse pogingen worden gedaan. Hierdoor krijgen de Flamingo’s nieuwe kansen, maar gelukkig gaat daar er geen van in.  De wedstrijd eindigt in 3:4 zegen voor Zunobri. En nu snel naar binnen om weer warm te worden.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Overdracht omd (1)

Feestelijke Overdracht Bestuur Open Monumentendag Westerkwartier

25 mei 2019    Zuidhorn-nieuws
Nieuwe stichting pakt activiteiten weer op in hele Westerkwartier inclusief Middag
Lees verder →
 

Bauke: niet de bedoeling dat ik zou meezitten

25 mei 2019    Zuidhorn-nieuws - Sport
Dat Bauke Mollema meezat in de lange ontsnapping, was niet helemaal gepland. Dat vertelde de Nederlander van Trek-Segafredo na afloop aan Eurosport. Lange tijd wist hij bij de uiteindelijke ritwinnaar Zakarin te blijven, maar aan de finish moest hij genoegen nemen met plaats vijf.
Lees verder →
Sc loppersum thuis nw

Spannende laatste competitieronde voor SC Loppersum en Zuidhorn

23 mei 2019    Zuidhorn-nieuws - Sport
Moedig het eerste elftal aan bij de strijd om het kampioenschap.
Lees verder →
Peebos (1)

Officiële opening van het project “Zorg dat Peebos Werkt, Met Mekaar!”

23 mei 2019    Zuidhorn-nieuws - Regio-nieuws
Op Peebos wordt gezorgd, gewerkt, geleerd en genoten, in en van de prachtige natuur maar ook vooral van de ontmoeting met andere mensen
Lees verder →
Jm festival

JMZ Festival voor jonge mantelzorgers uit de provincie Groningen

23 mei 2019    Zuidhorn-nieuws
Sociaal Werk De Schans is er voor jonge mantelzorgers in de gemeente Westerkwartier.
Lees verder →