Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Zunobri C1 trotseert barre weersomstandigheden in Buitenpost

15 april 2019    Zuidhorn-nieuws - Sport
Afgelopen zaterdag 13 April reisden de C1 van Korbalvereniging Zunobri af naar Buitenpost voor hun eerste wedstrijd van het veld seizoen met een treffen tegen de Flamingo’s.
Zunobri-c1-2019

De wedstrijd begon met -2 voor beide teams. Gevoelstemperatuur wel te verstaan. Terwijl de Teams aan het inspelen waren kwam de scheidrechter het veld op een keek bedenkelijk naar de donkere wolken die zich samen pakten boven het veld. Dit ging een zware wedstrijd worden. Niet alleen voor de teams maar ook voor het publiek dat stond te kleumen langs de kant. Al snel na het fluitsignaal stortte zich de eerste hagelbui zich al over onze spelers uit, snel gevolgd door natte sneeuw en opnieuw hagel. De bal veranderde in een glibberig object waarom de koude handen soms slecht grip kregen. Maar er werd dapper gekorfbald door bij de teams, zonder gezeur en geklaag. Petje af. De teams waren ook aan elkaar gewaagd aan beide kanten diverse kansen, maar het was Zunobri die de eerste bal er in kreeg. Echter vlak voor de rust scoren de Flamingo’s de gelijkmaker. In de rust iedereen snel naar binnen, opwarmen om fris beginnen aan de tweede helft. Tussen de buiendoor wordt het al snel 1-2 voor Zunobri gevolgd door een tegen goal van de tegenstanders, 2 tegen 2. Om niet te veel te verkleumen schakelt Zunobri een tandje hoger en maak 2:3 en 2:4. Vasthouden nu met nog maar een paar minuten op de klok. Echter de Flamingo’s laten zich niet kennen en zetten de stand al vlug op 3-4. Opeens begint het opnieuw spannend worden. Ze moeten het nu niet weggeven. Er wordt op zeker gespeeld, maar de korf die lokt en diverse pogingen worden gedaan. Hierdoor krijgen de Flamingo’s nieuwe kansen, maar gelukkig gaat daar er geen van in.  De wedstrijd eindigt in 3:4 zegen voor Zunobri. En nu snel naar binnen om weer warm te worden.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Sexy

Pensioen is niet sexy, maar het heeft je aandacht wel nodig!

23 augustus 2019    Zuidhorn-nieuws
stichting VrouwenVisie en stichting Vrouwensalon organiseren symposium
Lees verder →
Kirsten de jager - gingerbel outdoor tolbert

Kirsten de Jager geniet van haar overwinning op Outdoor Tolbert

23 augustus 2019    Sport - Regio-nieuws
Vrijdag vervolgt Outdoor Tolbert met de hogere klassen, met onder andere een wedstrijd op 1.40-niveau. Zondag is de Grote Prijs.
Lees verder →
Opening derde perron (1)

Meer comfort voor de reiziger in vernieuwd stationsgebouw Derde Perron Zuidhorn

21 augustus 2019    Zuidhorn-nieuws - fotos
Ondernemer steekt nek uit, gemeente, Arriva en reiziger profiteren
Lees verder →
Lourens doornbos

Zuidhorner Lourens Doornbos op de brommer naar Gdansk

21 augustus 2019    Zuidhorn-nieuws
Brommer editie van the Carbage run
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over werkzaamheden N980 en raadplegen bekendmakingen

21 augustus 2019    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 20 augustus 2019
Lees verder →