Zunobri begint zaal competitie met verlies

23 november 2015    Zuidhorn-nieuws - Sport
Eerste wedstrijd van de zaalcompetitie werd gespeeld in Joure.

De Zunobri/Schildersbedrijf van der Leest-formatie begon afgelopenzaterdag de wedstrijd, die in de late avonduren gespeeld werd, met goede moed. De eerste twee doelpunten vielen aan de kant van de tegenpartij. Peter Schutte opende de score van Zunobri, dit bracht de stand op 2-1. Toch lieten de Zuidhorners zien niet scherp te zijn waardoor er meerdere doelpunten vielen bij Joure 1.
In de laatste twee minuten voor de rust werd doormiddel van twee mooie afstandschoten van Tjeerd de Jong en Wietse van der Noord de stand 10-7. Helaas vielen de eerste doelpunten na de rust weer aan de verkeerde kant. Zunobri liet goede aanvallen zien, maar dit was niet genoeg om het verschil in te halen.
De laatste 20 minuten van de wedstrijd kwam Stefan Steenbergen in het veld, hij draaide goed mee in het vak waardoor er mooie kansen ontstonden. Simone Veenstra maakte in de 57eminuut een overtuigende actie, waardoor ze een doorloopbal scoorde.

Joure  wist het laatste doelpunt van de wedstrijd te bemachtigen die de overwinning extra duidelijk maakte. Eindstand: 19-13

Na de wedstrijd liet trainer/coach Woltinge weten dat er aankomende week hard getraind moet worden ter voorbereiding op aankomende zaterdag, Zunobri 1 – Altijd Kwiek 1 om 13:00.

Spannende wedstrijd, maar winst voor Zunobri A1

Zaterdag 21 november stond de wedstrijd Zunobri A1 gesponsord door Kees Afman uitdeuken zonder spuiten tegen DIO A1 op de planning. Zunobri  en DIO begonnen beide sterk aan de wedstrijd. DIO opende de wedstrijd met een 0-1 voorsprong, maar al snel werd er een doorloopbal gescoord en stond het dus 1-1. In de minuten die volgden scoorden de Zunobrianen veel mooie doelpunten achter elkaar. In de rust stond het 9-4 voor Zunobri. Vol goede moed gingen de Zunobrianen de tweede helft in. Maar DIO kwam terug en de wedstrijd nam een hele spannende wending, tot het zelfs 12-12 stond. Beide teams gingen gelijk op. De eindstand werd 15-13 voor Zunobri. We willen de spelers van de C1 bedanken voor het meespelen

Spannende wedstrijd D-pupillen Zunobri

We moesten vandaag spelen om 2 uur tegen stadskanaal.
In de eerste minuten scoorde renzo 1-0. Toen kregen wij en hun veel kansen.
Toen scoorde de tegenstander 1-1. Daarna scoorde hun 2-1.
Bram scoorde de gelijkmaker 2-2.
Weer scoorde de tegenstander 3-2.
Toen scoorde Emma met een mooie actie 3-3.
Weer de tegenstander scoorde 4-3.
En in de laatste seconden scoorde Bram 4-4.
Toen was het pauze.
We begonnen weer. Toen scoorde renzo 4-5.
Toen de tegenstander 5-5. Mathijs scoorde 5-6.
Weer scoorde de tegenstander 6-6, wat meteen
de eindstand was.
Ondanks de vele (gemiste) kansen van Zunobri,
wás het gelijkspel een mooie eindstand.
Het was een mooie wedstrijd.

Zunobri E1 enthousiast naar overwinning

Afgelopen zaterdag moest ons E1 team tegen het E4 team van Mid-Fryslan/Jansma Burdaard. Het was duidelijk onze spelers hadden er zin. Meteen na het start signaal ging de wedstrijd los en werd er driftig verdedigt, onderschept, vrijgelopen, overgegooid, gevangen en …… Gescoord. Als snel inde eerste helft schoot de jongste van het team , Annet, in de korf en later die helft de 2e door Thom.

Toen hadden ze de smaak te pakken en werd er in de tweede helft flink door gespeeld om nog meer punten te scoren. Door het goede samen spel kreeg iedereen in het team meerdere kansen op de korf. Helaas voor Tessa, Julian, Doris en Roos gingen die er net niet in. Thom lukte het wel om vrij snel achterelkaar punten 3 en 4 te scoren en Joran scoorde de laatste 5epunt.  De wedstrijd sloot met 5:0 in het voordeel van Zunobri.

Een wedstrijd waar niet alleen het E 1 team van genoten heeft maar ook het publiek. Het is geweldig om te zien hoe dit team groeit. Er wordt nu goed vrijgelopen en snel doorgespeeld. Je ziet dat het spel inzicht flink gegroeid is vergeleken met vorig jaar.  Nog even en dan gaan ze doorloop ballen opzetten met een afvang. Ik kijk er naar uit. De team sponsoren, “Autowasstraat Noordhorn” en “fruithal Arjan van Esch” kunnen trost zijn op hun team.