13 mei 2014    Zuidhorn-nieuws - Sport
Hele wedstrijd in de regen spelen
Zunobri-b1 2013

Afgelopen zaterdag moest de B1, gesponsord door Kees Afman, naar Stadskanaal.
Na 4 maanden mocht Marleen Haaijema, na een blessure, weer een halve wedstrijd spelen. De Zunobrianen hadden er zin in, maar het weer niet.
De hele wedstrijd in de regen spelen. De eerste helft werd door beide partijen leuk gekorfbald.
Veel kansen, maar het was Stadskanaal `74 die de kansen uiteindelijk wel wist te benutten. Zunobri ging met een achterstand van 5-0 de rust in.

Na een goeie bespreking de regen maar weer in en de tweede helft de kansen beter benutten.
Helaas wilde Stadskanaal dit ook en was het na een mooi doelpunt van Harold toch binnen 5 minuten al 9-1. Zunobri probeerde haar eigen wedstrijd te blijven spelen.
Cho,Judith en Bas wisten nog te scoren, maar helaas bleef het hierbij. Uiteindelijk is de wedstrijd geeindigd met een uitslag van 12-4.

De C-aspiranten/Schuiling-formatie van Zunobri traden aan tegen Roda’70 in het regenachtige Delfzijl. De wedstrijd begon heel goed voor allebei de teams. Maar de Delfzijlsters maakten al snel 3-0 voor.
Maar er werd door de Zunobri C1 spelers toch ook vier keer gescoord. De eerste goal werd gescoord door Bram. Toen was de stand 5-1. Later werd de tweede goal door Emma gescoord. Toen was het 6-2 voor de tegenstanders. De derde goal werd gescoord door Yoon-ie . En toen was de stand 8-3 voor Roda C1. En de laatste goal werd gescoord door Sharon zo beetje aan de einde van de wedstrijd. Helaas lukte het niet om de wedstrijd te winnen voor Zunobri C1. De eindstand van de wedstrijd was 12-4 voor Roda C1. De Zunobri C1 heeft een hele goede wedstrijd gespeeld tegen Roda C1