Zunobri 1 gaat steeds beter spelen

2 december 2013    Zuidhorn-nieuws
Alle teams dit weekend Zunobri uit
Zunobrie1-e2 2013

Afgelopen zaterdag moesten alle teams van Zunobri een uitwedstrijd spelen. De E1 moest ´s morgens vroeg al naar Buitenpost waar ze moesten spelen tegen Frigro E2. Het was een wedstrijd waar Zunobri van alles kon uitproberen wat ze op de training hadden geleerd. Het ene doelpunt na het andere ging er in met als hoogtepunt een geweldig afstandschot van Jasper. De E1 ging met een winst van 10-1 op zak terug naar huis.  De C1 en B1 moesten beide naar Bedum om een wedstrijd te spelen tegen DWA/ARGO. Beide teams wisten hier niet te winnen. De uitslag van de B1 werd 3-6 en de C1 verloor hun wedstrijd met 20-1. In deze wedstrijd bleek de tegenstander duidelijk een maat te groot te zijn. Zunobri 1,  speelde ´s avonds om 19:30 uur haar wedstrijd. Zunobri begon gefocust aan de wedstrijd maar kon niet voorkomen dat de scheidsrechter 2 strafworpen gaf. Boelenslaan benutte beide strafworpen en kwam zo op 2-0 voorsprong. Al vrij snel kwam Zunobri echter gelijk middels scores van John, Michiel en Manon. De eerste helft bleef het gelijk op gaan en met een stand van 8 – 8 ging Zunobri de rust in. Na de rust kwam Boelenslaan sterker uit de kleedkamer en werd de stand 13 – 9 in het voordeel van Boelenslaan. Middels scores van Jelco, Wietse, John en Marjolein konden er toch nog 4 punten gescoord worden maar dit mocht niet baten. De eindstand werd 18 – 14 Ondanks het verlies wordt er positief teruggekeken. Er zijn meer dan 10 doelpunten gevallen, meer motivatie en meer afwisseling in het spel. Trainer Gertjan van Drögen: “Afgelopen 3 wedstrijden bleven we op hetzelfde niveau hangen en werden dezelfde fouten gemaakt, maar deze week hebben we een grote stap gemaakt, blijf zo doorgaan.”

De midweek van Zunobri speelt dinsdagavond 3 december haar eerste thuis wedstrijd in de sporthal de Quicksilver S om 19:20 uur.