Zuidhorn Zondag 1 promoveert naar 3e klasse

25 mei 2010    Zuidhorn-nieuws
Eindelijk is het gelukt. Na 4 beslissingswedstrijden op rij is in Oldemarkt promotie naar de 3e klasse bewerkstelligd. Na 2 snelle doelpunten van Zuidhorn spits Tjibbe Jan Werksma kwam FC Oldermarkt voor

Eindelijk is het gelukt. Na 4 beslissingswedstrijden op rij is in Oldemarkt promotie naar de 3e klasse bewerkstelligd. Na 2 snelle doelpunten van Zuidhorn spits Tjibbe Jan Werksma kwam FC Oldermarkt voor rust toch nog op 1-2. In de eerste minuut van de tweede helft wist VV Zuidhorn weer wat zij moesten doen. Door onoplettendheid in de Zuidhorner defensie werd het 2-2. Uit een uitstekend genomen vrije trap van Antal van der Pruik kwam Zuidhorn weer op voorsprong. Maar door de kopsterke Oldemarkters kwam de stand vlug weer in evenwicht. Eindstand 3-3. Er restte alleen nog een penaltyserie. Daarin liet reservekeeper Bjorn Van Dijk van Zuidhorn zien waar zijn kracht ligt. Met 4-2 bereikte Zuidhorn de 3e klasse!