Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Zuidhorn onderneemt & inspireert

18 september 2023    Zuidhorn-nieuws
4 oktober in in ‘t Holt
Inspireert

Woensdag 4 oktober wordt er een event georganiseerd voor alle ondernemers in Zuidhorn, Briltil of Noordhorn. Ondernemers met grote bedrijven maar ook kleine zelfstandigen zijn van harte welkom.

De opzet van het event is in eerste instantie om elkaar te ontmoeten en kennis te maken. Wie onderneemt er in het dorp? Ken je ze allemaal? Er zijn niet alleen winkeliers maar ook veel (beginnende) ondernemers met bedrijven die bijvoorbeeld vanuit huis werken. Door elkaar te (leren) kennen kan een eerste stap gezet worden om eventueel samen te werken.

Daarnaast speelt er in Zuidhorn een aantal (landelijke) zaken die van invloed zijn op het ondernemen in het dorp. Ook dat zou een goede reden kunnen zijn voor ondernemers om de avond bij te wonen.

Allereerst is er een teruggang in het aantal winkels in het centrum, dit is een landelijke tendens maar wel een om mee om te gaan. In dat kader heeft de gemeente een scan en koopstromenonderzoek laten uitvoeren: Kwaliteitsimpuls winkelgebieden. » Lees daarover  

Wat ook speelt is de centrumvisie Zuidhorn. Het doel is het centrum aantrekkelijker maken met groen. Dat zal met name op de Overtuinen van invloed zijn. » Lees daarover 

Tot slot is de belangenvereniging van de ondernemers; Zakenkring Zuidhorn, bezig met een vernieuwing,- en verjongingsslag. » Lees daarover

Met elkaar voor een bruisend Zuidhorn
Het event wordt georganiseerd door Zakenkring Zuidhorn en Gemeente Westerkwartier die hiermee ondernemers willen inspireren en informeren.

Een tweetal sprekers is uitgenodigd om de aanwezigen te inspireren om meer uit hun bedrijf te halen. Zo komt marketing expert Marlou Volkerink en Zuidhorner & Coach persoonlijk leiderschap Laurens Bloem.

Meld je aan bij Lotte Hospers van Hair Manifest via app 06 1309 2602 / of » mail

Locatie: In Grand café in ’t Holt vanaf 19.30 

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Foto-expositie archief

Fotogroep InFocus zorgt voor kleurexplosie van Rudie Wiersma Fotografie

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws
Fotogroep InFocus is een enthousiast groepje amateurfotografen met uitvalsbasis Zuidhorn.
Lees verder →
Nikijacobs

The Ballad of Mauthausen – Aduarder Abdijconcerten

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws
Niki Jacobs & Band
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over woonplan Zuidhorn/Briltil,  Omgevingswet & Sportavond

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 3 oktober 2023
Lees verder →