Zuidhorn D1 Kampioen 1e klasse!

13 juni 2010    Zuidhorn-nieuws
Door op woensdag 9 juni de laatste wedstrijd van het seizoen met maar liefst 9-0 van Lycurgus te winnen, is Zuidhorn D1 kampioen van de 1e klasse geworden. Waar de wedstrijd met

Waar de wedstrijd met enkele vroege doelpunten al snel was beslist en de spanning hierdoor was verdwenen, was dit een week eerder nog anders. Veel toeschouwers waren toen getuige van de wedstrijd om de eerste plaats tussen Zuidhorn en Grijpskerk.

Na 17 gespeelde wedstrijden bedroeg het verschil tussen beide teams 1 punt in het voordeel van Grijpskerk. Na een gelijkopgaande eerste helft nam Grijpskerk in de tweede helft de leiding. In dezelfde minuut maakte Zuidhorn echter weer gelijk om vervolgens ook de winnende treffer te maken. Ondanks enkele spannende slotminuten, veranderde de stand niet meer waardoor Zuidhorn zich opnieuw koploper mocht noemen en zo goed als zeker ook de kampioen. Hoewel 1 punt in de laatste wedstrijd voldoende was, maakten de spelers met een klinkende overwinning nog een keer duidelijk waarom zij de terechte kampioen zijn.