In het al lange tijd leegstaande stationsgebouw zijn al geruime tijd bouwactiviteiten te zien.
De in Zuidhorn woonachtige H. Mobarsham heeft zijn oog op dit karakteristieke pand laten vallen om zijn lang gekoesterde wens te vervullen. De van oorsprong uit Israel afkomstige dertiger komt uit een horecageslacht maar heeft de laatste jaren als installateur gewerkt.
De naam van het bedrijf is Eethuis Derde Perron en de heer Mobarsham gaat hierin met een aantal ervaren medewerkers een gevarieerde kaart voeren.
Naast pizza’s, pasta’s en spareribs zullen ook een aantal gerechten uit de “Wereldkeuken” worden geserveerd.
Mobarsham;” We gaan eerst kijken waar de behoefte van de klanten ligt. Als de gerechten uit de wereldkeuken aanslaan dan zullen we daar langzamerhand meer de nadruk op gaan leggen”
De gasten kunnen plaatsnemen in het eethuis met als bijzondere ambiance de langsrijdende treinen maar de maaltijden kunnen ook afgehaald en zelfs bezorgd worden.
Voorop staat kwaliteit en gastheerschap
Het Derde perron zal voor het eind van deze maand openen.