Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Zondag 4 november: herfstroute langs open ateliers

27 oktober 2012    Zuidhorn-nieuws
Hoewel de herfstvakantie al weer achter de rug is, kunnen we gelukkig nog wekenlang genieten van de prachtige tinten die het herfstweer met zich meebrengt.
Oawkeva

Een prima gelegenheid om een tochtje te maken langs mooie plekjes in het Westerkwartier. De tien kunstenaars van Open Ateliers Westerkwartier bieden u de gelegenheid om uw tochtje te combineren met een bezoek aan hun atelier. Op zondag 4 november van 12.00 tot 17.00 uur zetten zij hun deuren voor u open zodat u kunt genieten van het mooie coulisselandschap gecombineerd met een keur aan kunstuitingen. U kunt een keuze maken uit schilderijen, tekeningen, keramiek, ruimtelijk (beeldhouw)werk, kledingobjecten, sieraden en  boekbindkunst. U kunt de routebeschrijving  van Aduard via Niezijl, Zuidhorn, Lutjegast, Kornhorn, Marum naar Nuis vinden op de website http://www.oawk.nl
Op deze site staat ook allerlei informatie over de kunstenaars zelf en het werk dat zij maken. Ook de cursussen en workshops zijn weer in volle gang en u kunt tijdens uw bezoek aan de ateliers daarover alle inlichtingen krijgen. Neem gerust uw kinderen mee want kunst is voor alle leeftijden!

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →