Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Zeno zwemt zeker in Zuidhorn

18 oktober 2010    Zuidhorn-nieuws
Zeno uit Oldekerk ging deze keer op bezoek bij de buren, de Aquaflippers in De Waterborgh in Zuidhorn. Het is een fijn bezoek gebleken, want in deze door ZpcA uit Appingedam en

Zeno uit Oldekerk ging deze keer op bezoek bij de buren, de Aquaflippers in De Waterborgh in Zuidhorn. Het is een fijn bezoek gebleken, want in deze door ZpcA uit Appingedam en Trivia uut Stad gedomineerde wedstrijd konden er enkele Zeno-zwemmers uitstekend meekomen.

Op de 100 m. vrije slag was er goud voor Arianne Kooijenga en zilver voor Desmond Drijfhout, zij werden hiervoor door hun clubgenoten luid toegejuicht. Maar op deze afstand waren er ook uitstekende prestaties te zien van Lianne Bolhuis, Anna Hatzman, Patrick en Xander Huberts, Mandy van Mal, Mirte Drijfhout en Rowin Zijlstra. Zij zwommen allen een persoonlijk beste tijd. Maar vooral de spectaculaire verbeteringen van hun persoonlijk record met respectievelijk 7 en 14 seconden van Alex Wilkens en Marloes Huizing zijn prachtige ontwikkelingen.

Mattia van der Laan had in deze wedstrijd gekozen voor de 100m. rugslag, waarop Lianne Bolhuis haar kans schoon zag om op de 100m. wisselslag niet alleen een persoonlijk record neer te zetten, maar daarmee gelijk ook een clubrecord voor 13-jarigen kaapte.

De huidige gezellige lichting van Zeno kan zeker ook presteren, getuige de 8 clubrecords! Opmerkelijk is de snelle verbetering van het clubrecord estafette 50m. vrije slag van de dames en daarnaast het clubrecord 50 m. vrije slag van de heren. Bij de heren is de plaats van het naar Trivia vertrokken talent Brenn Diephuis met verve ingenomen door de zich heel goed ontwikkelende Alex Wilkens.

De heren en dames kunnen nu toeleven naar het sfeervolle 2-daagse Bubble-toernooi, waar presteren hand in hand gaat met sfeermaken. En die beleving kun je met een gerust hart aan de Zeno-zwemmers overlaten.

18-10-2010 WIZ

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Viswedstrijdzuidhorn

Maar liefst 85 visliefhebbers voor Viskaravaan Briltil

16 juli 2024    Zuidhorn-nieuws
De Zomer Viskaravaan strijkt op dinsdag 23 juli 2024 neer in de Jachthaven
Lees verder →
Aftrap opstellen woonplannen per dorp in de wilp door geertje dijkstra-jacobi - 27jun22-1

Gemeente Westerkwartier op stoom met woonplannen per dorp

16 juli 2024    Zuidhorn-nieuws
Huidig wethouder Woningbouw Hans Haze is nu halverwege het karwei
Lees verder →
Verkiezing

Westerkwartier in de top 10 meest toegankelijke gemeenten

16 juli 2024    Zuidhorn-nieuws
Deze zomer gaan Geheime Gasten langs bij de gemeenten om de toegankelijkheid te onderzoeken
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over Raadsvergadering, korting op een regenton & sluiting Gemeentehuis Leek

16 juli 2024    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 16 juli 2024
Lees verder →