Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Zeno zwemt zeker in Zuidhorn

18 oktober 2010    Zuidhorn-nieuws
Zeno uit Oldekerk ging deze keer op bezoek bij de buren, de Aquaflippers in De Waterborgh in Zuidhorn. Het is een fijn bezoek gebleken, want in deze door ZpcA uit Appingedam en

Zeno uit Oldekerk ging deze keer op bezoek bij de buren, de Aquaflippers in De Waterborgh in Zuidhorn. Het is een fijn bezoek gebleken, want in deze door ZpcA uit Appingedam en Trivia uut Stad gedomineerde wedstrijd konden er enkele Zeno-zwemmers uitstekend meekomen.

Op de 100 m. vrije slag was er goud voor Arianne Kooijenga en zilver voor Desmond Drijfhout, zij werden hiervoor door hun clubgenoten luid toegejuicht. Maar op deze afstand waren er ook uitstekende prestaties te zien van Lianne Bolhuis, Anna Hatzman, Patrick en Xander Huberts, Mandy van Mal, Mirte Drijfhout en Rowin Zijlstra. Zij zwommen allen een persoonlijk beste tijd. Maar vooral de spectaculaire verbeteringen van hun persoonlijk record met respectievelijk 7 en 14 seconden van Alex Wilkens en Marloes Huizing zijn prachtige ontwikkelingen.

Mattia van der Laan had in deze wedstrijd gekozen voor de 100m. rugslag, waarop Lianne Bolhuis haar kans schoon zag om op de 100m. wisselslag niet alleen een persoonlijk record neer te zetten, maar daarmee gelijk ook een clubrecord voor 13-jarigen kaapte.

De huidige gezellige lichting van Zeno kan zeker ook presteren, getuige de 8 clubrecords! Opmerkelijk is de snelle verbetering van het clubrecord estafette 50m. vrije slag van de dames en daarnaast het clubrecord 50 m. vrije slag van de heren. Bij de heren is de plaats van het naar Trivia vertrokken talent Brenn Diephuis met verve ingenomen door de zich heel goed ontwikkelende Alex Wilkens.

De heren en dames kunnen nu toeleven naar het sfeervolle 2-daagse Bubble-toernooi, waar presteren hand in hand gaat met sfeermaken. En die beleving kun je met een gerust hart aan de Zeno-zwemmers overlaten.

18-10-2010 WIZ

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Hanckemadag scouting (1)

Eerste officiële “Hanckemadag” groot succes

25 september 2023    Zuidhorn-nieuws
Burgemeester door ‘t slijk
Lees verder →
Irma van beek-

Meldpunt discriminatie Westerkwartier bestaat twee jaar

25 september 2023    Zuidhorn-nieuws
Irma van Beek luistert en neemt de klacht of vraag van de inwoner over discriminatie serieus.
Lees verder →
Zunobri

Zunobri wordt 1e helft van de mat gespeeld

25 september 2023    Zuidhorn-nieuws - Sport
Een wanvertoning van een eerste helft. Een tweede helft om de veerkracht van Zunobri te laten zien. Een derde helft om toch weer als een team samen te zijn.
Lees verder →
Wijnloop zuidhorn 2023 (1)

Wijnloop Zuidhorn: Wandelen met een glas wijn in de hand

24 september 2023    Zuidhorn-nieuws - fotos
Gezellige en ontspannen sfeer in centrum
Lees verder →
Dubbel senioren tafeltennis

Talero 1 wint eerste competitiewedstrijd

24 september 2023    Zuidhorn-nieuws - Sport
primeur seniorenteam 7-3
Lees verder →
Gob inzicht

Wereld van het Kinderbrein

23 september 2023    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Lezing Mark Mieras
Lees verder →