Zaterdag 1 vv Zuidhorn neemt stap naar promotie

26 mei 2015    Zuidhorn-nieuws - Sport - fotos
Voor de wedstrijd presenteren clubkampioen zich
Vvzuidhorn winst ahfoto

Met een stevige basis in de vorm van het 1-1 gelijkspel dat vorige week in de uitwedstrijd behaald werd, trad Zaterdag 1 dit keer in de eigen arena aan tegen ONR.

De ambiance op de velden was geweldig: voorafgaand aan de wedstrijd werden alle kampioensteams van dit seizoen in een heuse line up aan het publiek gepresenteerd. ArenaMaster Jan Jansma en DJ Danny 'Tiësto' Schuiling -righthanded by Erik Kapma- zorgden voor presentatie en muzikale omlijsting. Het massaal aanwezige publiek zorgde voor het applaus. Als klap op de vuurpijl liepen alle kampioensspelers nog een ereronde en vormden tenslotte een haag voor de spelers van de zaterdagteams van Zuidhorn en ONR, toen die het veld betraden.

In de nacompetitiewedstrijd was de groen-witte équipe vanaf het begin de bovenliggende partij en in de 17e minuut werd die status bekroond met een doelpunt. Die 1-0 stand was ook de ruststand. In de tweede helft slaagde de ploeg van trainer Ton Rozema er na 20 minuten in de voorsprong te vergroten tot 2-0 en die stand veranderde niet meer. Voor ONR betekent deze uitslag dat men afzakt naar de 3e klasse. vv Zuidhorn speelt weer een ronde verder in deze nacompetitie en vervolgt haar weg naar promotie.