Wisselende week voor Zunobri

18 mei 2014    Zuidhorn-nieuws - Sport
Afgelopen woensdag speelde het Midweek thuis tegen Asko
Zunobri-c1 2013

Afgelopen woensdag speelde het Midweek thuis tegen Asko. De eerste wedstrijd werd bij Asko met 19-6 verloren. Het zou op papier weer een moeilijke wedstrijd worden, gezien ook de andere uitslagen van het team. Zunobri trad aan met de invallers Manon Bos en Janneke van Hielkema. Asko liet direct zien waarvoor ze naar Zuidhorn waren gekomen en brachten de score op 0-2. Zunobri liet zien dat het Asko zo moeilijk mogelijk wilde maken en trok de stand weer gelijk 2-2. Asko bleef de betere ploeg en naam steeds een voorsprong van 2 punten. De ploegen gingen rusten met de stand van 5-7. In de rust was er alom tevredenheid over het getoonde spel. In de tweede helft ging Zunobri iets scherper verdedigen wat resulteerde in dat Asko in de tweede helft weinig uitgespeelde kansen meer kreeg. Na de 7-7 en 8-8 was het alleen nog Zunobri die tot scoren kwam. Met nog een aantal seconden te spelen was het Manon Bos die met een mooie afstandsschot de eindstand bracht op 11-8. Het was voor de Midweekers de eerste overwinning in de competitie.
Naast dat het team deze mooie overwinning te pakken heeft is het voor het komende seizoen ook zeer ernstig op zoek naar nieuwe spelers! De wedstrijden zijn door de week. Dus kom eens langs en doe mee met dit gezellige midweekteam!

Op 17 mei speelde het C1 team van de zuidhorner korfbalvereniging tegen SDO uit Schoonoord. Het was een sportieve wedstrijd, en de eerste helft leken de kansen voor de C-ers gunstig. De laatste 15 minuten echter haalde de tegenstander meerdere doelpunten, waardoor ons team helaas met 9-4 verloor. Het zonnetje maakte veel goed. Op naar de laatste wedstrijd van het seizoen.

De E1-pupillen traden aan tegen VKC/AROB antennebouw uit Siegerswoude, het was een wedstrijd nek aan nek, maar helaas kon de kleine jeugd niet winnen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een gelijkspel, ondanks het mooie weer. Matthijs Kleine was de topscoorder in deze wedstrijd met 2 doelpunten!