Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Winnende vakantiefoto gemaakt op Java

5 oktober 2010    Zuidhorn-nieuws
Winnende foto vakantiefotowedstrijd gemaakt op Java Ruim 50 deelnemers van de vakantiefotowedstrijd van Welkom in Zuidhorn.nl waren afgelopen zaterdag aanwezig bij de prijsuitreiking. Deze werd gehouden in de winkel van Rudie Wiersma Fotografie

Winnende foto vakantiefotowedstrijd gemaakt op Java

Ruim 50 deelnemers van de vakantiefotowedstrijd van Welkom in Zuidhorn.nl waren afgelopen zaterdag aanwezig bij de prijsuitreiking. Deze werd gehouden in de winkel van Rudie Wiersma Fotografie te Zuidhorn die tevens de prijzen beschikbaar stelde.

De hoofdprijs werd gewonnen door mevrouw Drion met een foto die zij maakte op oostelijk Java bij BATU van het waterkasteel van de sultan.

In totaal waren er 120 deelnemers waaronder dit jaar ook kinderen. In die Kindercategorie is ook een prijs uitgereikt aan Eva Kamminga voor haar inzending.

De jury, bestaande uit; Arend Jan Zwarteveen en Aernout Steegstra van Fotoschool Zuidhorn en Margot Brekelmans, kunstenares hebben alle inzendingen uitvoerig bekijken en beoordeeld. Van de genomineerde foto’s is een rapportje opgesteld met het vakkundig oordeel zoals de sterke punten of juist tips voor een beter resultaat.

De mooiste foto werd beloond met een digitaal fotoalbum twv € 45. De tweede en derde prijswinnaars ontvingen een tegoedbon te besteden bij Rudie Wiersma. De nummers 4 t/m 10 ontvingen hun foto ingelijst als aandenken.

Alle foto’s, met jury rapport, zijn »hier te bekijken

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →