Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Wethouder Stol neemt kunstgrasveld vv grijpskerk officieel in gebruik

12 oktober 2012    Zuidhorn-nieuws
Dinsdagavond 16 oktober aanstaande verricht wethouder Fred Stol de officiële handeling voor de ingebruikname van het kunstgrasveld van de voetbalvereniging Grijpskerk te Grijpskerk

Hij doet dit samen met het oudste en jongste lid van de voetbalvereniging en de voorzitter Klaas-Wybo van der Hoek. Ter ere van de ingebruikname vindt ook een vriendschappelijke voetbalwedstrijd plaats tussen het A1 jeugdelftal vv Grijpskerk en bestuurders en medewerkers van de gemeente Zuidhorn. Deze begint om 19.00 uur. Om 20.00 uur vindt de aftrap plaats van de vriendschappelijke voetbalwedstrijd Grijpskerk 1 oud/nieuw tegen Harkemase Boys.

Kunstgrasveld
Het kunstgrasveld is 100 x 64 meter en is geschikt als oefen- en wedstrijdveld. Het grote voordeel van een kunstgrasveld is, dat het onder (bijna) alle weersomstandigheden bespeelbaar is. Het nieuwe veld biedt de voetbalvereniging primair meer wedstrijdcapaciteit en daarnaast betere trainingscapaciteit. De KNVB heeft het veld goedgekeurd. Met de aanleg van het kunstgrasveld is een jarenlange wens van vv  Grijpskerk  in vervulling gegaan.

Samenwerking
In samenwerking met de werkgroep Aanleg kunstgrasveld van de vv Grijpskerk en de gemeente is het kunstgrasveld tot stand gekomen. Gezamenlijk zijn goede afspraken gemaakt over de uitvoering van het werk. Bureau Oranjewoud heeft het veld aangelegd. Daarnaast heeft de voetbalvereniging ook zelf de handen uit de mouwen gestoken. De leden hebben voetpaden aangelegd rond het veld en hekwerken geplaatst. De samenwerking is zeer prettig verlopen en alle partijen zijn tevreden over het resultaat.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Slide

Kom in Zuidhorn evenement de moeite waard

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws
Zaterdag 7 oktober : Straattheater, standhouders, muziek en kinderactiviteiten
Lees verder →
Foto-expositie archief

Fotogroep InFocus zorgt voor kleurexplosie van Rudie Wiersma Fotografie

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws
Fotogroep InFocus is een enthousiast groepje amateurfotografen met uitvalsbasis Zuidhorn.
Lees verder →
Nikijacobs

The Ballad of Mauthausen – Aduarder Abdijconcerten

03 oktober 2023    Zuidhorn-nieuws
Niki Jacobs & Band
Lees verder →