vv Zuidhorn nog in de race voor de titel

2 mei 2016    Zuidhorn-nieuws - Sport
knappe zege op VVI
Voetbalclubzuidhorn

Zuidhorn heeft de moeilijke uitwedstrijd bij de nummer 5 van de ranglijst, VVI uit Idskenhuizen, met 1-0 gewonnen. Het was een zwaarbevochten zege, die echter verdiend was. Vooral in de eerste helft speelde Zuidhorn beter en creëerde drie goede kansen. De winnende treffer viel na rust uit een strafschop van Laurens Bloem. De penalty was een gevolg van een overtreding op Jan Peter Steenbergen. Door de overige uitslagen in 2I is Zuidhorn zo goed als zeker van de nacompetitie, in ieder geval een week alleen leider in de 3e periode en de gedoodverfde kampioen VEV’67 op twee punten genaderd. Een droomseizoen voor de debutanten uit het Groningse forensendorp.  Doelman Marcel Groothof hield voor de 11e keer zijn doel schoon.