Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

​Vrijwillligers gezocht voor theaterspektakel Noar Huus

12 april 2019    Zuidhorn-nieuws
Tijdens de voorstellingen 18 t/m 28 september 2019 kunnen ze jouw hulp wel gebruiken. Onder andere achter de bar, als publieksbegeleider of als kaartcontrole. Ben jij zo’n gastvrije Westerkwartier die het publiek met een warme glimlach welkom heet? Dan zijn zij op zoek naar jou.
Gezocht poster a3 kl

Westerkwartier – Onder leiding van regisseur Saskia Broertjes is de afgelopen weken al hard gerepeteerd door tientallen amateurspelers uit het Westerkwartier en omstreken. Ook het live orkest en het koor beginnen binnenkort met hun repetities. Maar ze zijn nog lang niet klaar met het betrekken van de inwoners van het Westerkwartier bij het grootse project dat theaterspektakel Noar Huus is. De uitvoeringen zijn in september en tot die tijd is de organisatie op zoek naar vrijwilligers in alle soorten en maten voor zéér belangrijk werk.

Decor
Hij maakte de meest ingenieuze decors voor een enorme verscheidenheid aan theaterstukken in Groningen en daarbuiten en ook voor Noar Huus laat decorontwerper Janco van Barneveld zijn creatieve geest weer op volle toeren draaien. Je kan meebouwen in een team van enthousiaste bouwers met veel, minder of weinig ervaring.

Benieuwd geworden? Halverwege mei is er een informatieavond waarbij ook de plannen voor het decor worden gepresenteerd. Hou de website http://www.noarhuus.nl in de gaten voor updates over de informatieavond.

Kostuums
Kostuummaker Gerda Schepers is samen met haar compagnon Fokko Jelsma verantwoordelijk voor het ontwerp van de kostuums. In hun atelier barst het van de kostuums in allerlei genres en uit allerlei tijden. Maar met de grote groep spelers, muzikanten en koorleden die allemaal in kostuum gestoken moeten worden, is zelfs dat niet genoeg. Daar kan het team goed mensen gebruiken die van de hoed en de rand weten.

Horeca, publieksbegeleiders en kaartcontrole
Ook tijdens de voorstellingen 18 t/m 28 september 2019 kunnen ze jouw hulp wel gebruiken. Onder andere achter de bar, als publieksbegeleider of als kaartcontrole. Ben jij zo’n gastvrije Westerkwartier die het publiek met een warme glimlach welkom heet? Dan zijn zij op zoek naar jou.

Muzikanten en koorleden
Tot slot worden voor het spektakel nog altijd begaafde muzikanten en koorleden gezocht. Speel jij een instrument, zoals banjo, piano, gitaar, viool, cello, accordeon of allerhande blaasinstrumenten (koper en hout) of hou je erg van zingen? Ze willen je er erg graag bij hebben. Geef je op en wordt onderdeel van dit grote Westernavontuur.

Contactpersoon
Meer weten over vrijwilligersfuncties en hoe jij een steentje kan bijdragen? Neem dan contact op met onze productiemedewerker Hinke Beekman: productie@kunstenkwartier.nl

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Fotowedstrijd irmastol-niehove

Irma Stol wint fotowedstrijd Noar Huus

21 juli 2019    Zuidhorn-nieuws
Een eervolle vermelding gaat uit naar Lucas van Veen
Lees verder →
Vvd mattheus gorter

VVD wil bestrijding Jacobskruid

19 juli 2019    Zuidhorn-nieuws
plant kan dodelijk zijn voor koeien en paarden
Lees verder →
Waterpark-paden-zomer (1)

Waterpark Zuidhorn: Wandelen to the max

18 juli 2019    Zuidhorn-nieuws
Extra paden gemaaid, meer meters maken in bloemrijke park
Lees verder →
Dorpsvenne-onkruid

Groenbeheer en beeldkwaliteitsbestek

18 juli 2019    Zuidhorn-nieuws
Ergernis over de hoeveelheid onkruid op pleinen, straten
Lees verder →
Waternavel inspectie

Joh Smitpark waternavelvrij

18 juli 2019    Zuidhorn-nieuws
Dankzij maritieme afdeling gemeente
Lees verder →