Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

​Vrijwillligers gezocht voor theaterspektakel Noar Huus

12 april 2019    Zuidhorn-nieuws
Tijdens de voorstellingen 18 t/m 28 september 2019 kunnen ze jouw hulp wel gebruiken. Onder andere achter de bar, als publieksbegeleider of als kaartcontrole. Ben jij zo’n gastvrije Westerkwartier die het publiek met een warme glimlach welkom heet? Dan zijn zij op zoek naar jou.
Gezocht poster a3 kl

Westerkwartier – Onder leiding van regisseur Saskia Broertjes is de afgelopen weken al hard gerepeteerd door tientallen amateurspelers uit het Westerkwartier en omstreken. Ook het live orkest en het koor beginnen binnenkort met hun repetities. Maar ze zijn nog lang niet klaar met het betrekken van de inwoners van het Westerkwartier bij het grootse project dat theaterspektakel Noar Huus is. De uitvoeringen zijn in september en tot die tijd is de organisatie op zoek naar vrijwilligers in alle soorten en maten voor zéér belangrijk werk.

Decor
Hij maakte de meest ingenieuze decors voor een enorme verscheidenheid aan theaterstukken in Groningen en daarbuiten en ook voor Noar Huus laat decorontwerper Janco van Barneveld zijn creatieve geest weer op volle toeren draaien. Je kan meebouwen in een team van enthousiaste bouwers met veel, minder of weinig ervaring.

Benieuwd geworden? Halverwege mei is er een informatieavond waarbij ook de plannen voor het decor worden gepresenteerd. Hou de website http://www.noarhuus.nl in de gaten voor updates over de informatieavond.

Kostuums
Kostuummaker Gerda Schepers is samen met haar compagnon Fokko Jelsma verantwoordelijk voor het ontwerp van de kostuums. In hun atelier barst het van de kostuums in allerlei genres en uit allerlei tijden. Maar met de grote groep spelers, muzikanten en koorleden die allemaal in kostuum gestoken moeten worden, is zelfs dat niet genoeg. Daar kan het team goed mensen gebruiken die van de hoed en de rand weten.

Horeca, publieksbegeleiders en kaartcontrole
Ook tijdens de voorstellingen 18 t/m 28 september 2019 kunnen ze jouw hulp wel gebruiken. Onder andere achter de bar, als publieksbegeleider of als kaartcontrole. Ben jij zo’n gastvrije Westerkwartier die het publiek met een warme glimlach welkom heet? Dan zijn zij op zoek naar jou.

Muzikanten en koorleden
Tot slot worden voor het spektakel nog altijd begaafde muzikanten en koorleden gezocht. Speel jij een instrument, zoals banjo, piano, gitaar, viool, cello, accordeon of allerhande blaasinstrumenten (koper en hout) of hou je erg van zingen? Ze willen je er erg graag bij hebben. Geef je op en wordt onderdeel van dit grote Westernavontuur.

Contactpersoon
Meer weten over vrijwilligersfuncties en hoe jij een steentje kan bijdragen? Neem dan contact op met onze productiemedewerker Hinke Beekman: productie@kunstenkwartier.nl

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

 

Reageren

Om een reactie achter te kunnen laten dient u ingelogd te zijn. Inloggen...

 

Laatste nieuws

Parels westerkwartier-visvliet-stella van marketing groningen

Drukke Paasdag bij toeristische ondernemers Westerkwartier

23 april 2019    Zuidhorn-nieuws
Tien jaar lang is dit onder de noemer Ei Ei gehouden maar dit jaar was het de aftrap van Parels in Het Westerkwartier.
Lees verder →
Parels westerkwartier-aftrap (1)

Aftrap Parels Westerkwartier in Tolbert

23 april 2019    Zuidhorn-nieuws
Themaroutes die het gehele jaar gewandeld of gefietst kunnen worden
Lees verder →
Lentefestival-2019 shanty

Zonnig Lentefestival in Zuidhorn

23 april 2019    Zuidhorn-nieuws - fotos
Muziek om mee te zingen en om op te swingen
Lees verder →
Buurkracht

Zuidhorn gaat vol voor zonnepanelen

23 april 2019    Zuidhorn-nieuws
Veel animo voor zonnepanelenactie van groep bewoners
Lees verder →
Oranjemarkt20121 (188)

Programma Oranjemarkt Zuidhorn 2019

23 april 2019    Zuidhorn-nieuws
Zaterdag 27 april houden wij weer onze traditionele Oranjemarkt in het centrum van Zuidhorn.
Lees verder →