Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Volop Kampioenen bij VVZuidhorn

9 juni 2009    Zuidhorn-nieuws
vv Zuidhorn A1 kampioen.Door een duidelijke 6-0 overwinning op Hunsingo A1 werd recentelijk Zuidhorn A1 kampioen in de 2e klasse L. Winst in deze laatste wedstrijd van het seizoen was ook noodzaak,

vv Zuidhorn A1 kampioen.

Door een duidelijke 6-0 overwinning op Hunsingo A1 werd recentelijk Zuidhorn A1 kampioen in de 2e klasse L. Winst in deze laatste wedstrijd van het seizoen was ook noodzaak, want anders zou Tolbert er met het kampioenschap vandoor zijn gegaan. Met 2 punten voorsprong op deze naaste concurrent is Zuidhorn A1 uiteindelijk bovenaan geëindigd.

Het kampioensfeest was een feest met veel ontlading. En ja, na de gelukwensen van een ieder ging ’t, zoals ’t hoort, op de platte wagen door ’t dorp

het succes van het A1 team bleekvooral in het collectief te zitten. Met elkaar winnen en met elkaar verliezen, maar altijd samen de “kop der veur”. In het seizoen waren de wisselspelers net zo belangrijk als de vaste basiskrachten. En als je zo met elkaar samen een seizoen lang optrekt is het kampioenschap uiteindelijk het resultaat. Spelers en vereniging willen vooral ook trainer en leiders (Sjaak Nap, Mart Jansma en Bert Broekhuis) bedanken voor de goeie begeleiding. Bijgevoegd een teamfoto en een foto “op de platte wagen door het dorp”

vv Zuidhorn C3 Kampioen in Appingedam

Zuidhorn C3 werd recentelijk kampioen van de 2e klasse D in Appingedam. Na een inhaalrace kon Zuidhorn de Heracliden passeren, maar dan moesten de Pelikanen met twee doelpunten verschil verslagen worden.

Zuidhorn begon nerveus aan de wedstrijd. Het bekende combinatievoetbal kwam niet goed uit de verf en keeper Jelmer moest enkele keren handelend optreden. Na ruim twintig minuten viel toch de eerste goal na goed doorzetten van Teun. Kort daarna scoorde Floris Jan de 0-2 met een schitterende vrije trap, waarvoor ook de Damster toeschouwers applaudisseerden.

Na rust duurde het lang totdat de bevrijdende 0-3 viel. Uit een voorzet van Mariël (weer terug na een gebroken enkel) tikte Jurjen bij de tweede paal simpel binnen. Hiermee was de weerstand van de Pelikanen gebroken. Topscorer Leon maakte nog twee goals uit scrimmages voor het Damster doel: eindstand 0-5 en Zuidhorn C3 kampioen! De tegenstanders zorgden sportief voor bloemen en terug in Zuidhorn werden de kampioenen gehuldigd door de club.
Op de foto de spelers van C3 met coach Jay Velthoen. Tweede coach Rein Jan Zijlstra en trainer David Beens ontbreken op de foto.

vv Zuidhorn F3 ongeslagen kampioen.

In een schitterende uitwedstrijd werd recentelijk het kampioenschap van vv Zuidhorn F3 tegen de nummer 2 van de competitie veilig gesteld. De toppers van Zuidhorn F3 hebben dankzij de ouders in prachtige speciale kampioensshirts hun laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Ook hing er een groot spandoek langs het veld met daarop de cup met de grote oren. Swen, Jurgen, Remon, Leonel, Stefan v D, Marco, Stefan S, en David: jongens jullie hebben dit kampioenschap zelf verdiend door als een echt team te spelen, aldus één van de ouders. Ook de trainer Tjibbe Jan en de leiders Robert en Hans werden door spelers en ouders bedankt voor hun inzet en een zeer geslaagd seizoen.

Vv Zuidhorn F4 Kampioen klasse 1DF

Zuidhorn F4 is in de voorjaarscompetitie kampioen geworden in klasse 1DF. Hiervoor moesten de kids de laatste wedstrijd tegen Noordpool F2 winnen, en dit is gelukt! Trainer Rene Stad en de leiders Jacob Nieuman en Peter van Bergen kunnen samen met de spelers terugkijken op een zeer geslaagd seizoen. Op de foto de blijde spelers, trots met de kampioensmedaille. F4 bestond dit seizoen uit:
Bart van Bergen, Sil Brouwer, Andre van Dam, Loeka Kroeske, Michiel Mobach, Marc Nieuman, Jens Oosting, Hessel Rozema, Henk de Ruiter en Koen Wildeboer.

vv Zuidhorn E6 ongeslagen kampioen

Met een voorsprong van 9 punten op de nummer twee is Zuidhorn E6 kamioen van de voorjaarscompetitie geworden in klasse 1FM. De mannen van E6 staan hier trots op de foto met de succesvolle leiders Freddy Schuitema en Jack Bakker. E6 bestond dit jaar uit Risto van Dijk, Remco Vierkant, Ashwin Joeloemsingh, Christiaan Moes, Tom Mulder, Peter Renkema, Damian van der Molen, Vincent Schuitema, Nathan van der Sluis en Desley van Trigt

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Flower power quiz bart (5)

Bart zet mooi programma neer met Flower Power Quiz

28 november 2023    Zuidhorn-nieuws - fotos
Live band goede aanvulling op de energieke presentatie
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over wijziging afvalophaaldag, Kindpakket & bestuursfunctie CCZ

28 november 2023    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 26 november 2023
Lees verder →
Kerstpakket radio

Tijdens Winterfair live radio vanuit hal bij Albert Heijn Zuidhorn

27 november 2023    Zuidhorn-nieuws
Stichting Kerstpakket Westerkwartier helpt diegene die nét buiten de boot vallen
Lees verder →
 

Zunobri houdt vast aan kampioensdoel

27 november 2023    Zuidhorn-nieuws - Sport
verlies in Emmen
Lees verder →
Daniel gombert wint tablestars

Zilver voor Daniël Gombert op TableStars eindtoernooi

27 november 2023    Zuidhorn-nieuws - Sport
tafeltennistoernooi voor de jeugd uit Groningen, Friesland en Drenthe ter afsluiting van de najaarscompetitie
Lees verder →