Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Van gesprekken tot resultaten: mijn werkweek in marketing recruitment

6 maart 2023    Zuidhorn-nieuws
Overleg vergaderen

k werk in Zuidhorn binnen de marketing recruitment. Als marketeer binnen recruitment, is geen enkele dag hetzelfde. Mijn baan is dynamisch, uitdagend en nooit saai. Ik hou ervan om met mensen te werken, hen te helpen bij het vinden van de perfecte baan en ondernemingen te helpen groeien door het vinden van de juiste mensen. Hier is een blik op mijn gemiddelde werkweek.

Maandag:
De maandag begint altijd met het opstarten van mijn computer en het doornemen van mijn e-mails. Ik bekijk mijn takenlijst voor de week en maak een planning voor de dag. Vandaag heb ik een telefonische afspraak met een nieuwe klant die op zoek is naar een interim marketing voor zijn bedrijf. Ik neem de tijd om te luisteren naar zijn specifieke behoeften en wensen en stel vervolgens een lijst samen met geschikte kandidaten die ik hem zal voorstellen.

Dinsdag:
Vandaag ben ik druk bezig met het bezoeken van verschillende bedrijven en het houden van gesprekken met potentiële kandidaten. Ik hou ervan om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten, dus dit is altijd een leuke dag voor mij. Ik houd ook regelmatig kantoor gesprekken met kandidaten en houd hen op de hoogte van nieuwe kansen die beschikbaar zijn. Ik heb ook een afspraak met een klant om de voortgang te bespreken van de kandidaten die we hebben voorgesteld en om te bekijken of er verdere stappen nodig zijn.

Woensdag:
Op de woensdag is het tijd voor administratieve taken. Ik werk mijn takenlijst bij en zorg ervoor dat alle informatie up-to-date is. Ik controleer ook mijn e-mails en beantwoord ze waar nodig. Ik wil er zeker van zijn dat alle details op orde zijn, zodat ik de rest van de week gericht kan blijven op het vinden van de juiste kandidaten voor mijn klanten.

Donderdag:
Vandaag is het tijd voor het organiseren van gesprekken tussen klanten en kandidaten. Ik werk samen met mijn klanten om de beste tijden en locaties te bepalen en zorg ervoor dat iedereen op de hoogte is van wat te verwachten is. Ik houd de kandidaten op de hoogte van de stappen die ze moeten nemen voor de gesprekken en geef ze tips om hen te helpen bij het voorbereiden. Ik hou ook gesprekken op kantoor met kandidaten en houd hen op de hoogte van de voortgang. Ik wil er zeker van zijn dat de kandidaten goed voorbereid zijn en op hun gemak voelen voordat ze bij mijn klanten gaan praten.

Vrijdag:
Vrijdag is de dag waarop ik alles samenbreng en evalueer. Ik bekijk de resultaten van de gesprekken van de afgelopen week en bespreek deze met mijn klanten. Ik bespreek ook de verdere stappen die nodig zijn en geef hen updates over de voortgang van de zoektocht naar de juiste kandidaten. Ik zorg ervoor dat alle informatie up-to-date is en bereid me voor op een nieuwe week vol nieuwe uitdagingen.

Zoals je kunt zien, is geen enkele dag hetzelfde in mijn baan als marketeer binnen recruitment. Ik hou ervan om onderweg te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en bedrijven te helpen groeien door hen te voorzien van de juiste mensen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien in mijn baan. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor mij in petto heeft!

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

130617 fietsend naar groningen-12

Op de fiets of met het OV naar Stad (net als wethouder Stomphorst )

27 februari 2024    Zuidhorn-nieuws
Vanaf 1 maart ring West drie weken dicht
Lees verder →
Computer oudere belasting hulp

Belastingspreekuren in de bibliotheek

27 februari 2024    Zuidhorn-nieuws
Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte via de computer?
Lees verder →
Beeld aiw jpg

Inclusieve film Alles is Wonderland komt uit

27 februari 2024    Zuidhorn-nieuws
Za 30 maart 20.00 uur In 't Holt 1654 Zuidhorn met theatraal voorprogramma (Laatste kaarten)
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over Gemeentelijke minimaregeling, Informatiegids Westerkwartier & raadsoverleggen

27 februari 2024    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 27 februari 2024
Lees verder →
Terra open dag

Ontdek jouw groene toekomst bij Terra MBO!

27 februari 2024    Zuidhorn-nieuws
Lees verder →
Scouts mc (1)

Friese fijnproevers beoordelen kookkunsten Scouts Zuidhorn

27 februari 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
Scouting Hanckema kookt mee in Masterchef a la scout 2024
Lees verder →