Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Vaak op en neer naar Groningen? Kies voor een auto lease

24 november 2022    Zuidhorn-nieuws
Groningen tasmantoren

In Nederland zijn de af te leggen afstanden over het algemeen niet groot. Maar als je bedrijf in het zuiden is gevestigd en je moet regelmatig op en neer naar Groningen dan wil je natuurlijk wel zo zuinig mogelijk kunnen reizen. Dat kan met auto lease. Je rijdt in een zo goed als nieuwe auto waar je een vast bedrag per maand voor betaalt. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent. Tanken doe je met een tankpas waarmee je vaak ook korting krijgt op de brandstofprijs. Daarnaast heb je altijd een duidelijk overzicht van je tankbeurten voor de boekhouding. Zo sla je dus twee vliegen in één klap.

Kies voor duurzaam en rijd elektrisch
De actieradius van elektrische auto’s wordt steeds beter. Met een bereik van tot wel 600 kilometer kun je er prima mee op en neer naar Groningen. Je kunt een elektrische auto leasen tegen een scherp tarief. Bij de maandelijkse leaseprijs is bijvoorbeeld de rente aftrekbaar. Je betaalt bij financial lease wel apart voor de verzekering, onderhoud en de wegenbelasting. Onderhoud is naast de rente ook fiscaal aftrekbaar.

Steeds meer bedrijven kiezen voor lease
Een auto leasen wordt voor bedrijven steeds meer de norm. Het gebeurt veel minder vaak dan vroeger dat een auto wordt aangekocht en dus meteen in volledig eigendom is. De voordelen van financial lease zijn dan ook groot. Je kunt zelf beslissen of je de auto gaat bestickeren. Je bent gelijk eigenaar en je kunt zelf kiezen waar je de auto verzekert en waar je het onderhoud laat doen. Je kunt natuurlijk de auto na je leaseperiode weer inruilen en een nieuw leasecontract met een andere auto afsluiten. Het voordeel daarvan is dat je altijd in een jongere auto rijdt. Dit is goed voor je representatie en geeft bovendien weinig kans op onverwachte onderhouds- en reparatiekosten.

Het complete wagenpark vernieuwen
Als je meerdere auto’s voor je bedrijf of werknemers nodig hebt kan je altijd aanvraag doen op verschillende auto's. Je kunt ook bedrijfswagen kiezen die weinig kilometers verbruikt hebben. Dat scheelt een hele hoop ten opzichte van een nieuwe aanschaf. Vaak zijn er bepaalde showmodellen die voor een lagere aanschaf in de financial lease kunnen.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Dalbema wildeboer

Bakken voor bevingen in Indonesië ( en u kunt bestellen )

29 november 2022    Zuidhorn-nieuws
Eigenaar Dalbema Wildeboer van Huis-tuin kamer restaurant Bij Bima, zelf met roots in Indonesië zet zich deze maand in voor slachtoffers van de recente aardbevingen op Java.
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over De gemeentepolis, Nieuwe contracten in zorg en ondersteuning & Online rijbewijs

29 november 2022    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 29 november 2022
Lees verder →
Vioolschool lambermont

BLIJE gezichten na het uitreiken van de medailles

28 november 2022    Zuidhorn-nieuws
Leerlingen Vioolschool Oktje Lambermont, Charley en Aukje doen mee aan Haydn Muziekfestival
Lees verder →
Tme1

Transformatoren en kernen

28 november 2022    Zuidhorn-nieuws
Lees verder →
Sint in leek nienoord

Sinterklaas en Museum Piet bezoeken Museum Nienoord

28 november 2022    Zuidhorn-nieuws
Knutselen in de Schelpengrot
Lees verder →
Zunobri zaal

Zunobri heeft een zware zaterdag

28 november 2022    Zuidhorn-nieuws - Sport
Het koude weer komt eraan, dus er wordt weer binnen gekorfbald.
Lees verder →