Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Uitvoering Showkorps DINDUA Rocked!

7 maart 2011    Zuidhorn-nieuws
Op zaterdag 5 maart stond de uitvoering van Showkorps DINDUA in het teken van de muziek van Queen! De opening werd verzorgd door een slagwerker en een danser, gevolgd door het combo

Op zaterdag 5 maart stond de uitvoering van Showkorps DINDUA in het teken van de muziek van Queen! De opening werd verzorgd door een slagwerker en een danser, gevolgd door het combo en de muzikanten van de showband met “Innuendo”. Voorzitter Roel Nabring opende de avond officieel, waarna de drumline een slagwerkcadence speelde. De showband bracht hierna het klassieke nummer Badinarie te gehore. Het eerste blok werd afgesloten met een ABBA Medley. De 2Xtreme Pre-Cadets maakten ook hun opwachting met de show “Een magische reis door India”. De jonge meiden kregen het publiek flink aan het klappen. Voor de jonge muzikanten was een bezemsteel het instrument en samen met hun instructie lieten zij een ontzettend leuke act zien. Voor de pauze werden de jubilarissen gehuldigd en dit jaar kregen Linda Hubers (guard) een zilveren speldje en Mariël Nabring (muzikant) een bronzen speldje.

Na de pauze beten de 2Xtreme Cadets het spits af met “Our way the African way”. Na deze leuke show werd de vloer schoongeveegd door de muzikanten met “Brooms”. In een vloeiende beweging namen de Boom Boom Boys het roer over en speelden samen met het combo “I want to break free”.
De leden van 2Xtreme A betraden de vloer met de show “Mercy”, waarmee zij momenteel meedoen aan de contesten van Colorguard Nederland. De uitvoering werd afgesloten door de showband en het combo met een aantal nummers van het nieuwe showprogramma. In de aanloop naar het Wereld Muziek Concours van 2013 zal het showkorps een show ontwikkelen gebaseerd op de musical “We will rock you”. In deze musical staat de muziek van Queen centraal. Om alvast een voorproefje te geven, werden de nummers “Innuendo”, “Save me” en “Breakthrough” gespeeld.
Hiermee zat de uitvoering van 2011 erop. Op de klanken van het combo met “Crazy little thing called love” kwamen alle leden van de showband nog eenmaal op voor het slotapplaus.
7-03-2011 WIZ

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Bijen

Nationale Zaaidag: Voedselbanken voor Bijen

10 april 2021    Zuidhorn-nieuws
Help mee aan Voedselbanken voor Bijen! Het doel is om met tienduizenden mensen tegelijk biologische bloemen voor bijen in te zaaien. Tuinen, balkonnetjes, dakterrassen, boomspiegels: volplempen die handel!
Lees verder →
Fietsexamen-2021 (1)

Allemaal een vier!

09 april 2021    Zuidhorn-nieuws
en vier is de hoogste score bij het Fietsexamen
Lees verder →
Mantelzorg-ouder

Meepraten en -beslissen over mantelzorg in het Westerkwartier

09 april 2021    Zuidhorn-nieuws
online op maandag 7 juni van 13.00 tot 17.00 uur
Lees verder →
Avondvierdaagse-2019

Avondvierdaagse Zuidhorn Home edition inclusief medaille!

09 april 2021    Zuidhorn-nieuws
Er kan gelopen worden tot en met 30 juni 2021.
Lees verder →
Examen in de sportzaal

Sportcentrum omgetoverd tot examenhal

09 april 2021    Zuidhorn-nieuws
Examentrainingen in judozaal, turnhal en restaurant
Lees verder →
Mollematocht-2017 (1)

Opnieuw tijdverlies Mollema

09 april 2021    Zuidhorn-nieuws - Sport
" ik had de benen niet"
Lees verder →