Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Trek veilt fiets Mollema voor goed doel

3 juni 2023    Zuidhorn-nieuws
De veiling staat open vanaf 1 juni en sluit op vrijdagavond 9 juni om 21 uur, op de vooravond van Trek 100
Mollema-2

De Émonda waar Mollema het seizoen 2021 op reed, wordt door Trek geveild voor het goede doel. Door deze veiling kunnen wielerfans eigenaar worden van deze unieke fiets waar Bauke Mollema o.a. de eerste etappe van de Tour des Alpes Maritimes et du Var op won.

De veiling staat open vanaf 1 juni en sluit op vrijdagavond 9 juni om 21 uur, op de vooravond van Trek 100. Trek 100 is een liefdadigheidsrit en wordt jaarlijks georganiseerd vanuit de verschillende Trek-kantoren over de hele wereld om geld in te zamelen voor verschillende fondsen die zich inzetten voor kinderkanker. De overhandiging van de fiets zal op woensdag 21 juni tijdens het NK Tijdrijden plaatsvinden door Bauke Mollema zelf. 

Opbrengst
De opbrengst van de veiling en de Trek100 in de Benelux komt in z’n geheel ten goede aan het goede doel de Kanjerketting. De Kanjerketting helpt kinderen met kanker. Ieder jaar krijgen zeshonderd kinderen in Nederland de diagnose kanker. De behandeling van kinderkanker duurt lang en is heel zwaar. Om kinderen met kanker te steunen heeft de Vereniging Kinderkanker Nederland de Kanjerketting ontwikkeld

 

bron Cyclingonline

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →