Succesvol laatste zaalweekend KV Zunobri

1 april 2019    Zuidhorn-nieuws - Sport
Zunobri b1 2019 thuis

In het laatste zaalweekend boekte Zunobri 1, met als sponsor Esha, een nipte overwinning uit op Veenwouden 1. Het was een gelijk opgaande strijd. Aan de kant van Zunobri lukte het prima om tot kansen te komen, maar het schortte aan het afmaken van deze kansen. Dit bood de gastheren de kans om brutaal de leiding te nemen en bijna de hele eerste helft het initiatief. Met een 9-8 ruststand werd de kleedkamer opgezocht. Tot op het laatste moment bleef het een spannende strijd. Uiteindelijk wist Zunobri met een eindstand van 19-20 de twee punten toch mee naar Zuidhorn te nemen.

Zunobri B1 ging direct ijzersterk van start. Niet alleen wisten ze al snel tot score te komen. Het team met als sponsor Schuiling stond ook pittig en geconcentreerd te verdedigen. In de uitwedstrijd werd nog verloren van tegenstander NKC B1. Nu maakte de tegenstander geen schijn van kans en eindigde de wedstrijd in 7-2.

De verwachtingen bij Zunobri E1, met als sponsor Land Schoenmode, waren vooraf hooggespannen. Vorige week werd namelijk van dezelfde tegenstander gewonnen in de uitwedstrijd. Stadskanaal ’74 E1 schoot voortvarend uit de startblokken en kwam al snel op een voorsprong. Toch wist Zunobri de achterstand te beperken en was de ruststand 4-5. De jonge spelers van Zunobri knokten terug en eindigden de wedstrijd met een 8-6 voorsprong.