Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Stremming brug Heereburen Kommerzijl

26 oktober 2012    Zuidhorn-nieuws
Het doorgaand verkeer op de Heereburen bij Kommerzijl is voor onbepaalde tijd gestremd.

 

    De brug in de Heereburen is afgesloten voor alle verkeer. Het besluit tot afsluiting is genomen door het waterschap Noorderzijlvest, eigenaar van de brug. Gebleken is dat de brug gebreken vertoont, waardoor het niet verantwoord is er nog langer verkeer over te laten rijden. De gemeente Zuidhorn heeft borden geplaatst en de brug afgesloten met hekken. Het waterschap betreurt dat de afsluiting voor overlast zorgt voor de omwonenden die moeten omrijden. Alle omwonenden zijn persoonlijk door Noorderzijlvest op de hoogte gesteld van de stremming.

    Het waterschap Noorderzijlvest verwacht op vrijdag 2 november 2012 duidelijkheid te hebben wanneer de reparatie van de brug start en wanneer de stremming opgeheven kan worden. Het waterschap probeert de periode van overlast zoveel mogelijk te beperken.

    Voor meer informatie over de stremming van de brug in de Heereburen kunt u contact opnemen met Roelf Beukema, teamleider van het waterschap Noorderzijlvest (http://www.noorderzijlvest.nl) op telefoonnummer 06- 15 01 46 68.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →