Sterk spel Zunobri E1

10 december 2018    Zuidhorn-nieuws - Sport
ondanks het verlies sterk spel en veel balbezit
Zunobri-e1-2018

Zunobri E1 kwam afgelopen zaterdag sterk uit de startblokken in de eerste wedstrijd van het zaalseizoen tegen AVO E2. Het eerste kwart speelden Kevin, Tess, Kim Bakker en Merle. Kevin kreeg direct een enorme kans, maar schoot helaas mis. AVO had meer geluk en scoorde 1-0 en 2-0.
Zunobri kwam sterk terug door een prachtig afstandsschot van Tess. Over en weer werden veel kansen gecreëerd maar de bal ging er niet in.

Het tweede kwart speelde Stan, Kim Werksma, Chiara en Lara. Er werd goed overgespeeld en verdedigd. Een mooi schot van Chiara belandde net naast de korf. AVO had meer geluk en bracht de stand met een prachtig doelpunt op 3-1. Weer kreeg Zunobri twee enorme kansen maar de korf werd net gemist. Er werd goed verdedigd door Zunobri, maar er kon niet verhinderd worden dat AVO toch met 4-1 de rust inging.
Het derde kwart speelden Tess, Chiara, Kevin en Kim Bakker. Zunobri creëerde mooie kansen, maar tot scoren kwam het niet. AVO had maar een kans nodig om de stand op 5-1 te brengen. En vervolgens op 6-1.

Het laatste kwart spelen Kim Werksma, Merle, Lara en Stan. De bal werd snel rondgespeeld. Met een mooie draai speelde Merle zich vrij en bracht de 6-2 op het scorebord. Stan en Merle scoorden bijna raak, maar het was AVO die drie keer scoorde en de stand op 9-2 bracht. Uiteindelijk bepaalde Kim de eindstand op 9-3. Zunobri E1 mag trots zijn op zichzelf, want het team liet ondanks het verlies sterk spel en veel balbezit zien.