Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Stella Fietsen in Leek

11 juni 2021    Zuidhorn-nieuws - Regio-nieuws
Kom een e-bike testrit maken in Leek
Fietsen zomer

In Groningen kun je fantastisch fietsen. Denk aan een rondje maken door de polders van het Westerkwartier. Hier geniet je van rust, ruimte en de rijke historie van deze streek. Precies de dingen je als fiets zo van kunt genieten! Wil je vaker wat langere routes rijden om nog meer te genieten van het Groningse landschap? Dan is een elektrische fiets geen overbodige luxe. Bij Stella Fietsen in Leek kun je een gratis proefrit maken en beantwoordt een e-bikeadviseur al je vragen. Bevalt het? Dan kun je meteen onderstaande route fietsen! 

Met de e-bike door het Westerkwartier
Het Westerkwartier is een polderrijk landschap met wierden, slootjes en vol leuke weggetjes. Voor deze route start je vanuit de borg Nienoord bij Leek en fiets je langs het Leekstermeergebied noordwaarts. Zo fiets je langs Lettelbert en Oostwold. Vervolgens langs de prachtige Eben Haëzer, een korenmolen uit 1907. Je fietst langs de mooie monumentale villa’s aan De Gast, in Zuidhorn. Dan ga je via Noordhorn naar Den Ham, angs het Wierdedorp Fransum met mooie dertiende eeuwse kerk, dan zak je weer af naar het zuiden richting Aduard en Den Horn. Via Oostwold en Lettelbert weer terug naar Leek en de mooie burgt bij Nienoord. 

Zo heb je een prachtige rit gemaakt van ruim veertig kilometer langs meerdere bezienswaardigheden en authentieke dorpjes. Met een elektrische fiets is dat een heel ontspannend rondje waarbij je optimaal van de omgeving kunt genieten en je na een paar uur fietsen eigenlijk nog helemaal niet moe bent!  

Plan jouw proefrit 
Overweeg je om een e-bike te kopen en bevind je je in de omgeving van Zuidhorn? Als je een persoonlijke winkelafspraak maakt bij Stella Fietsen in Leek weet je zeker dat er een e-bike adviseur voor jou klaarstaat. Zij geven je persoonlijke en deskundig advies, zodat jij altijd de fiets vindt die precies bij jou past. Je kunt kennismaken met verschillende e-bikesystemen en je krijgt gratis advies op maat en een gratis testrit. 

Een testrit is altijd raadzaam om te doen. De ene fiets is nu eenmaal gericht op maximaal comfort, terwijl de andere fiets bijvoorbeeld juist weer gekenmerkt wordt door een sportieve houding. Je weet pas wat bij jou past als je dat ervaren hebt. Het is goed om hierin verschillende modellen met elkaar te vergelijken, maar natuurlijk ook verschillende merken. 

Bovendien kun je meteen al even kort voorproeven hoe het is om op een e-bike door de mooie Groningse omgeving te fietsen! 

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Fietsen

Fietsen voor kunst in het Westerkwartier

17 juni 2021    Zuidhorn-nieuws
Komende weekend, 19 en 20 juni eerste Open Atelierroute Westerkwartier
Lees verder →
Kind verdriet

Ook dit jaar jammer genoeg geen Spelweek in Zuidhorn

18 juni 2021    Zuidhorn-nieuws
populaire kinderevenement pas volgend jaar weer
Lees verder →
Sandra de wit

Rianne Vos kondigt afscheid aan als fractievoorzitter PvdA

18 juni 2021    Zuidhorn-nieuws
Sandra de Wit nieuwe fractievoorzitter
Lees verder →
Filmmusical groep 8

Een mooi afscheid voor groep 8 in het Westerkwartier

18 juni 2021    Zuidhorn-nieuws
10 scholen in het Westerkwartier maken dit jaar een musicalfilm als afsluiting van hun bassischooltijd
Lees verder →
Scooter-mes

Bestuurder gestolen scooter heeft groot mes

17 juni 2021    Zuidhorn-nieuws
aangehouden voor heling en verboden wapenbezit.
Lees verder →
Terras-derde-perron

Eethuis 3e Perron opent terras

17 juni 2021    Zuidhorn-nieuws
Een mooie aanvulling voor Zuidhorn!
Lees verder →