Scherp Zunobri C1 wint in Leeuwarden

13 januari 2020    Zuidhorn-nieuws - Sport
mooi snel spel met goed uitverdedigen,
Zunobri c1 leeuwarden 1

De eerste zaalwedstrijd van 2020 was voor Zunobri C1 tegen Leeuwarden/Wez Warber en Fluch C2. Het spel van Zunobri was afgelopen zaterdag mooi snel met goed uitverdedigen, strakke passes en snelle aanvallen. Het belooft veel voor deze competitie.

De thuisploeg scoorde het eerste punt met een doorloopbal. Zunobri, gesponsord door Schuiling, zette direct de tegenaanval in. Helaas ging de bal er niet in. Het was Yoram die er met een doorloopbal 1-1 van maakte. Aanvallend bleef Zunobri aandringen. Aanval na aanval volgde. De bal wilde er echter niet in. De tussenstand bleef 1-1.
Na de rust begon Zunobri ijzersterk. Leeuwarden verdedigde goed. Een mooi afstandsschot van Mare bracht de stand op 1-2. Binnen 1 minuut bracht Roos de stand op 1-3. Mirthe benutte een kleine kans: 1-4. Leeuwarden benutte ook een kans en bracht de stand op 2-4. Mare reageerde direct met een afstandsschot 2-5. Beide teams bleven fanatiek korfballen. De aanvallen van beide teams bleven elkaar snel opvolgen. Roos wist Zunobri op 2-6 te brengen. Hans schoot Zunobri van afstand op 2-7. Leeuwarden wist ook te scoren en bracht de stand op 3-7. Julian scoorde en bracht het team op 3-8. Mare scoorde uit een strafworp 3-9. Leeuwarden wist uit een snelle counter ook weer te scoren en bracht de eindstand op 4-9.