Real Camaradas herpakt zich tegen Futsal Winsum

4 december 2011    Sport
Real Camaradas pakte in Winsum vanaf het begin het initiatief en hield deze de hele wedstrijd vast.

Wiebe Loonstra opende de score en had een prettige avond door maar liefst vijf keer te scoren. Winsum kwam nog wel op gelijke hoogte. Eltjo Velting kwam onbesuisd in en pakte een onnodige gele kaart. Winsum scoorde snel de gelijkmaker. Toch duurde het niet lang voordat Real Camaradas de wedstrijd naar zich toe trok.

Joris Woudt scoorde uit een corner de 1-2 en Real wist nog voor de rust de wedstrijd te beslissen. De 1-3 en 1-4 kwamen op naam van Wiebe Loonstra, de 1-5 was de mooiste goal van de avond. Wiebe Loonstra speelde Eltjo Velting door de lucht aan, deze kopte de bal naar Joris Woudt die de mooie aanval beloonde met een knappe goal. Het was wederom Loonstra die de ruststand van 1-6 op het scorebord zette.

In de tweede helft overleefde Real Camaradas nog een ondertal situatie nadat Willem Jouk Kremer ook een gele kaart pakte. De tweede helft was een formaliteit, Wiebe Loonstra en Wiegert Linde tilden de uitslag naar 1-8.

Door deze overwinning herstelde Real zich na de zure nederlaag die zij afgelopen week op Urk hebben moeten incasseren. Aankomende week is Real Camaradas vrij en vrijdagavond 16 December kunnen de mannen uit Zuidhorn revanche nemen tegen Urk. Urk komt dan op bezoek in de Quick S hal te Zuidhorn, de aftap is om 21:00 uur.

Goals: Wiebe Loonstra 5x, Joris Woudt 2x, Wiegert Linde 1x