Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Praktijk Homeopathie Zuidhorn groeit

1 december 2009    Zuidhorn-nieuws
Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de Praktijk Homeopathie Zuidhorn. Vanaf 1 november breidt de praktijk uit. Maria de Graaff, klassiek homeopaat te Leiden, gaat samen met Bea Dijkman

Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de Praktijk Homeopathie Zuidhorn. Vanaf 1 november breidt de praktijk uit. Maria de Graaff, klassiek homeopaat te Leiden, gaat samen met Bea Dijkman consulten doen om meer patiënten te kunnen helpen met homeopathie.

Homeopathie helpt bij uiteenlopende klachten. Het is een prachtige geneeswijze die het zelfgenezend vermogen van het lichaam aanspreekt en mensen meer in evenwicht brengt, lichamelijk maar ook emotioneel.

In de praktijk komen zowel kinderen als volwassenen. Voorbeelden van klachten bij kinderen zijn: gedragsproblemen zoals ADHD en ADD, leermoeilijkheden, huiduitslag, allergieën, chronische verkoudheden, slaapproblemen of gewoon niet lekker in zijn of haar vel zitten.

Volwassenen komen met een verscheidenheid aan klachten variërend van: sportblessures, griepverschijnselen, verdriet na overlijden (wat blijft), menstruatie of overgangsklachten, lage energie, chronische klachten zoals onder andere reuma en fibromyalgie, luchtwegklachten, huidproblemen, slapeloosheid, rusteloosheid en migraine. Bovendien is het mogelijk om homeopathisch te behandelen bij zwangerschap, bevalling en daarna. Ook kan ondersteuning geboden worden bij ernstige ziekten als bijvoorbeeld kanker om het lichaam te helpen zijn balans weer sneller terug te vinden.

Homeopathische geneesmiddelen werken goed naast een reguliere behandeling. Het gebruik van reguliere geneesmiddelen hoeft geen bezwaar te vormen voor een bezoek aan de Praktijk. Kwaliteit van leven staat hierbij centraal in de behandeling.

Consulten zijn op afspraak. Bea Dijkman werkt op dinsdag en vrijdag in de praktijk. Maria de Graaff komt op donderdagen de praktijk versterken. Daarnaast heeft ze een praktijk in Leiden. Mocht u op deze dagen niet kunnen vraag, dan naar de mogelijkheden voor een consult op een ander moment. Veel zorgverzekeraars vergoeden de behandeling.
Voor meer informatie en het maken van afspraken zie www.homeopathiezuidhorn.nl

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Adrian mey zonnehuis (1)

Muzikale injectie voor bewoners en medewerkers Zonnehuis

03 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Adrian Mey laat zijn betrokkenheid zien én horen
Lees verder →
Adrian mey-2019 zonder tekst

Adrian Mey laat bewoners Zonnehuis genieten

02 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Buitenoptreden van zanger
Lees verder →
Kuis team 2020 eigen foto

Rijwielhal Kuis wordt Bike Totaal Kuis Noordhorn

02 april 2020    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Meer keus, leaseplan en fietspaspoort
Lees verder →
Mollema algarve twitter

Bauke: “Ik hoop dat ik het Coronavirus heb gehad”

02 april 2020    Zuidhorn-nieuws - Sport
Eerder was Bauke al bereid risico te nemen als de Olympische Spelen door zouden gaan
Lees verder →
Kat poes (1)

Ook katten indirect slachtoffer Coronavirus

01 april 2020    Zuidhorn-nieuws - fotos
Onschuldig fenomeen funest voor huisdieren
Lees verder →
Nynke

Jarig in Coronatijd

01 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Een verjaardag om nooit te vergeten
Lees verder →