Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Overtuigende winst Zunobri 1

28 januari 2019    Zuidhorn-nieuws - Sport
Volgende week komt WIK ’34 op bezoek
Zunobri-1-2018

Zunobri mocht het deze keer opnemen tegen de club uit Veenwouden. Na een goede voorbereiding was het aan de Zunobrianen van Emiel Folkers, gesponsord door Esha – Part of BMI group, om twee punten te pakken. Bij winst zou Zunobri de vierde plek bezetten boven Deinum. Veenwouden bezet momenteel de laatste plek zonder enig punt, maar dat weerhield Zunobri niet om zich van haar beste kant te laten zien voor het thuispubliek.

Zunobri ging gefocust en vol energie de wedstrijd in en was niet van plan om een uitglijder te maken tegen de hekkensluiter. Al gauw werd de goede voorbereiding beloond en opende Thomas Wijtsma de score van afstand. Na een doelpunt van Peter Schutte kwam Veenwouden met het eerste antwoord voor de 2-1. Helaas voor Veenwouden was het wel duidelijk wie de sterkste was in de eerste helft. Zunobri wist de korf makkelijker te vinden dan Veenwouden en liep uit tot een ruststand van 8-2, dankzij doelpunten van onder andere Janneke van Hielkema, Simone Veenstra en invaller John Beeftink.

In de tweede helft zouden de twee punten veiliggesteld moeten worden. Dus begon Zunobri opnieuw sterk en wist Simone Veenstra voor de tweede keer de korf te vinden voor de 9-2. Veenwouden liet zich echter niet uit het veld slaan en benutte haar kansen nu wel, maar de voorsprong voor de thuisploeg was simpelweg te groot. Veenwouden wist de marge nog naar vijf doelpunten te krijgen 10-5. Zunobri zette nog even flink aan en wist via doelpunten van John Beeftink en Thomas Wijtsma de score verder uit te breiden tot 13-5. Een comfortabele voorsprong waardoor Zunobri even haar krachten kon sparen. De gasten uit Veenwouden wisten hier gebruik van te maken en kwamen terug tot 13-8. Zunobri liet hier geen gras over groeien en maakte opnieuw duidelijk dat de ploeg uit Zuidhorn met twee punten het veld af zou lopen. Na doelpunten van onder andere Jantine Ribeiro waren de twee punten veiliggesteld met een eindstand van 17-9 en kon men beginnen aan de derde helft.

Volgende week komt WIK ’34 op bezoek en zal de ploeg van Emiel Folkers zich willen revancheren. De vorige ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in een gelijkspel. Om 15:15 uur zal de wedstrijd beginnen in de Quicksilver S sporthal in Zuidhorn.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Wethouder woningbouw hans haze en directeur vastgoedontwikkeling dura vermeer bouw hengelo marieke mentink-1

240 nieuwe woningen in wijk De Oostergast Zuidhorn

29 september 2022    Zuidhorn-nieuws
op korte termijn een informatiebijeenkomst
Lees verder →
Woonzorgappartementen zonnehuis

Uitbreiding woonzorgappartementen Zonnehuis Oostergast

29 september 2022    Zuidhorn-nieuws
De vraag naar woonzorgappartementen in Zuidhorn is gegroeid.
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over Ouderenmiddag, Energie Verbindt &Tegemoetkoming Meerkosten

27 september 2022    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 27 september 2022
Lees verder →
Buurtschap de gast (1)

Bouw Buurtschap De Gast Zuidhorn gestart

26 september 2022    Zuidhorn-nieuws
mooie woningbouwontwikkeling en aanwinst voor Zuidhorn en voor de gemeente Westerkwartier
Lees verder →
Todn (30)

Tocht om de Noord Westerkwartier

26 september 2022    Zuidhorn-nieuws - fotos
Wandelen met vermaak onderweg
Lees verder →