Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Optisport werkt volop aan opening Waterborgh

30 maart 2011    Zuidhorn-nieuws
Zwembad in Zuidhorn waarschijnlijk in tweede week april openOptisport werkt hard aan de hernieuwde opening van zwembad De Waterborgh in Zuidhorn. De verwachting is dat het zwembad tussen 7 en 14 april

Zwembad in Zuidhorn waarschijnlijk in tweede week april open

Optisport werkt hard aan de hernieuwde opening van zwembad De Waterborgh in Zuidhorn. De verwachting is dat het zwembad tussen 7 en 14 april zijn deuren voor het publiek kan openen. Met de gemeente is dit tijdspad kortgesloten, omdat er eerst aan enkele wettelijke eisen moet worden voldaan. Zo moet bijvoorbeeld de waterkwaliteit getest worden en voldoen aan de wettelijke normen. Daarnaast zit De Waterborgh nog volop in het werving- en selectietraject voor nieuwe medewerkers voor het zwembad.


TEGEMOETKOMING
Binnenkort kunnen gebruikers van zwembad De Waterborgh, die een product hebben gekocht bij de vorige exploitant Cone Zuidhorn BV, maar deze niet volledig hebben kunnen afnemen, rekenen op een (gedeeltelijke) tegemoetkoming in de kosten. De gemeente stelt hiervoor een bedrag van maximaal € 30.000,- beschikbaar. Gebruikers komen hiervoor in aanmerking wanneer ze opnieuw een zelfde soort product afnemen bij zwembad De Waterborgh. Gedupeerden die voor de tegemoetkoming in aanmerking willen komen, kunnen zich melden op donderdag 31 maart en maandag 4 april van 10.00-15.00 uur en woensdag 6 april van 15.00-19.00 uur in zwembad De Waterborgh. U dient uw badenkaart, abonnement en/of leskaart en een bewijs van betaling mee te nemen. De hoogte van de tegemoetkoming hangt af van het aantal gedupeerden, dat zich voor deze regeling meldt.

Mocht u vragen hebben of op de hoogte willen blijven van het zwembad, dan kan dat op twee manieren. U kunt De Waterborgh bereiken via de website of per telefoon. Aan het einde van deze week is de website van het zwembad in de lucht: www.optisport.nl/waterborgh. Hierop vindt u allerlei relevante informatie. Daarnaast is vanaf vandaag ook het nieuwe telefoonnummer van De Waterborgh bereikbaar.

U kunt het zwembad bereiken via telefoonnummer 0594-500015.

30-03-2011 WIZ

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Instuif

Voetbal Instuif 4- en 5 jarigen

12 april 2021    Zuidhorn-nieuws
vv Zuidhorn organiseert in samenwerking met het Alfa-college een instuif speciaal voor kinderen in de leeftijd van 4 en 5 jaar.
Lees verder →
Politie-

Strafzaak moedermoord in Grijpskerk in juni voor de rechter

12 april 2021    Zuidhorn-nieuws
Man uit Zuidhorn stak in oktober vorig jaar zijn 57-jarige moeder met een mes neer
Lees verder →
Bijen

Nationale Zaaidag: Voedselbanken voor Bijen

10 april 2021    Zuidhorn-nieuws
Help mee aan Voedselbanken voor Bijen! Het doel is om met tienduizenden mensen tegelijk biologische bloemen voor bijen in te zaaien. Tuinen, balkonnetjes, dakterrassen, boomspiegels: volplempen die handel!
Lees verder →
Fietsexamen-2021 (1)

Allemaal een vier!

09 april 2021    Zuidhorn-nieuws
en vier is de hoogste score bij het Fietsexamen
Lees verder →
Mantelzorg-ouder

Meepraten en -beslissen over mantelzorg in het Westerkwartier

09 april 2021    Zuidhorn-nieuws
online op maandag 7 juni van 13.00 tot 17.00 uur
Lees verder →
Avondvierdaagse-2019

Avondvierdaagse Zuidhorn Home edition inclusief medaille!

09 april 2021    Zuidhorn-nieuws
Er kan gelopen worden tot en met 30 juni 2021.
Lees verder →