Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Optisport werkt volop aan opening Waterborgh

30 maart 2011    Zuidhorn-nieuws
Zwembad in Zuidhorn waarschijnlijk in tweede week april openOptisport werkt hard aan de hernieuwde opening van zwembad De Waterborgh in Zuidhorn. De verwachting is dat het zwembad tussen 7 en 14 april

Zwembad in Zuidhorn waarschijnlijk in tweede week april open

Optisport werkt hard aan de hernieuwde opening van zwembad De Waterborgh in Zuidhorn. De verwachting is dat het zwembad tussen 7 en 14 april zijn deuren voor het publiek kan openen. Met de gemeente is dit tijdspad kortgesloten, omdat er eerst aan enkele wettelijke eisen moet worden voldaan. Zo moet bijvoorbeeld de waterkwaliteit getest worden en voldoen aan de wettelijke normen. Daarnaast zit De Waterborgh nog volop in het werving- en selectietraject voor nieuwe medewerkers voor het zwembad.


TEGEMOETKOMING
Binnenkort kunnen gebruikers van zwembad De Waterborgh, die een product hebben gekocht bij de vorige exploitant Cone Zuidhorn BV, maar deze niet volledig hebben kunnen afnemen, rekenen op een (gedeeltelijke) tegemoetkoming in de kosten. De gemeente stelt hiervoor een bedrag van maximaal € 30.000,- beschikbaar. Gebruikers komen hiervoor in aanmerking wanneer ze opnieuw een zelfde soort product afnemen bij zwembad De Waterborgh. Gedupeerden die voor de tegemoetkoming in aanmerking willen komen, kunnen zich melden op donderdag 31 maart en maandag 4 april van 10.00-15.00 uur en woensdag 6 april van 15.00-19.00 uur in zwembad De Waterborgh. U dient uw badenkaart, abonnement en/of leskaart en een bewijs van betaling mee te nemen. De hoogte van de tegemoetkoming hangt af van het aantal gedupeerden, dat zich voor deze regeling meldt.

Mocht u vragen hebben of op de hoogte willen blijven van het zwembad, dan kan dat op twee manieren. U kunt De Waterborgh bereiken via de website of per telefoon. Aan het einde van deze week is de website van het zwembad in de lucht: www.optisport.nl/waterborgh. Hierop vindt u allerlei relevante informatie. Daarnaast is vanaf vandaag ook het nieuwe telefoonnummer van De Waterborgh bereikbaar.

U kunt het zwembad bereiken via telefoonnummer 0594-500015.

30-03-2011 WIZ

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Terra oldekerk

Open Dag Terra Oldekerk dit jaar online!

18 januari 2021    Zuidhorn-nieuws
Digitaal kennismaken, rondkijken, sfeer proeven…
Lees verder →
Fanerweg

Provincie zet zich in voor schonere lucht

16 januari 2021    Zuidhorn-nieuws
In het Schone Lucht Akkoord maken provincies, gemeenten en het Rijk afspraken over acties en maatregelen om de luchtkwaliteit te verbeteren
Lees verder →
Ovgz nam (10)

Subsidie voor wijken en dorpen die van het aardgas afgaan

15 januari 2021    Zuidhorn-nieuws
Projecten om een wijk of dorp van duurzame warmte te voorzien kunnen subsidie van de provincie krijgen. In totaal is hiervoor € 4 miljoen beschikbaar.
Lees verder →
Jeroen hummel

Jeroen Hummel stort zich volledig op ondernemen in Irak

15 januari 2021    Zuidhorn-nieuws
Voldoende uitdagingen in Kurdisch Irak met Hummel export BV
Lees verder →
Remco balk

Remco Balk te gast bij Langs de lijn

15 januari 2021    Zuidhorn-nieuws - Sport
Beluister het radiofragment
Lees verder →
Squat

“Squat Lockdown Challenge”

14 januari 2021    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
HealthCentre Zuidhorn houdt leden actief
Lees verder →