Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Ondernemersheem nieuwe welkome plek voor ondernemers Westerkwartier

16 november 2018    Zuidhorn-nieuws
Een initiatief van de Kredietunie Westerkwartier
Kredietuniewesterkwartier bestuur

Nu de nieuwe Gemeente Westerkwartier er komt is ook de tijd daar om alle ondernemers in het Westerkwartier meer met elkaar te laten ondernemen. Kennis te delen en elkaar te leren kennen. Het bedrijfsleven, het MKB is tenslotte de drijvende motor achter de economie in de nieuwe Gemeente Westerkwartier.

De Kredietunie Westerkwartier is destijds op initiatief van de vier gemeenten en de gebiedscorporatie ontwikkeld juist vanwege die belangrijke functie.

De leden van de Kredietunie Westerkwartier vinden al veel langer dat ze veel meer zijn dan een laagdrempelige kredietverstrekker. We zijn er ook voor de onderlinge verbondenheid van alle ondernemers in het Westerkwartier. 

Om direct maar duidelijk te zijn. We blijven natuurlijk op een laagdrempelige wijze- Kredieten verstrekken aan het MKB in het Westerkwartier om de economische bedrijvigheid te bevorderen.

Diverse achtergronden
Gesprekken met onze leden leverde op dat we zoveel meer in huis hebben. Onze 40 leden kennen een grote diversiteit in achtergrond, kennis, persoonlijkheden en vertegenwoordigen verschillende branches.

Deze kennis en ervaring willen we niet alleen ten dienste laten zijn van onze kredietnemende leden. We trokken de conclusie dat er onderling ook veel meer te leren en te halen valt. Sterker nog, wij menen dat het zijn van een hechte club die elkaars kwaliteiten goed kent een voorwaarde is om het gedachtegoed uit te dragen en zodoende ook in contact te komen met meer potentiële kredietnemers en nieuwe leden.

Virtueel huis
Het Ondernemersheem Westerkwartier is een virtueel huis. We hebben geen eigen stenen. Het Ondernemersheem Westerkwartier staat voor in contact zijn met ondernemers in het Westerkwartier.

De leden komen maandelijks bij elkaar bij een ondernemer om van elkaar te leren en te ontdekken waar we elkaar mee van dienst kunnen zijn en waar we elkaar kunnen versterken.
Op die manier versterken we ook de economische ontwikkeling in het Westerkwartier.

Het Ondernemersheem Westerkwartier omdat we ondernemers vertegenwoordigen uit de nieuwe Gemeente Westerkwartier. De leden komen gespreid uit alle vier de voorgangers van de Gemeente Westerkwartier.

Het Ondernemersheem Westerkwartier is Van en Voor ondernemers in het Westerkwartier.

Nieuwsgierig of interesse om eens langs te komen om te ervaren hoe het werkt? U bent van harte welkom. Onze eerst volgende bijeenkomst is: 23 november 2018 van 15.00 - 17.00 uur Locatie: Loonbedrijf Stuut, Jonkersvaart 85, 9354 TN Zevenhuizen

We roepen ondernemers en potentiële ondernemers in het Westerkwartier op om kennis met het Ondernemersheem Westerkwartier te maken. Contact kunt u opnemen met: Ronald Seinen 06-51344105 of Anneke Laan 06-42943809

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Sc loppersum thuis nw

Spannende laatste competitieronde voor SC Loppersum en Zuidhorn

23 mei 2019    Zuidhorn-nieuws - Sport
Moedig het eerste elftal aan bij de strijd om het kampioenschap.
Lees verder →
Peebos (1)

Officiële opening van het project “Zorg dat Peebos Werkt, Met Mekaar!”

23 mei 2019    Zuidhorn-nieuws - Regio-nieuws
Op Peebos wordt gezorgd, gewerkt, geleerd en genoten, in en van de prachtige natuur maar ook vooral van de ontmoeting met andere mensen
Lees verder →
Jm festival

JMZ Festival voor jonge mantelzorgers uit de provincie Groningen

23 mei 2019    Zuidhorn-nieuws
Sociaal Werk De Schans is er voor jonge mantelzorgers in de gemeente Westerkwartier.
Lees verder →
Decorpresentatie roelvisscher

Rijdend decor bij openluchtspektakel Noar Huus

23 mei 2019    Zuidhorn-nieuws
decorbouwer Janco van Barneveld presenteert de maquette van het decor van de theaterwestern
Lees verder →
Musical anker-2019 (1)

Leerlingen meester Jos spelen weer de sterren van de hemel

22 mei 2019    Zuidhorn-nieuws - fotos
Optreden in Zonnehuis jaarlijkse traditie
Lees verder →