Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Music=Art Crowdfunding; Hele bedrag binnen!

12 juli 2015    Zuidhorn-nieuws
Festival gaat zeker door!
Bill foto nadeschda broere

Update 11 juli 2015
Door er flink aan te trekken en al zijn contacten aan te boren is Wim Venema er in geslaagd de financien bij elkaar te krijgen voor M=A. Felicitaties! We kunnen er in september weer van genieten.

 

 

Het programma is er, de organisatie staat stevig, uit heel Nederland komen verzoeken om op te mogen treden, het gaat Music = Art voor de wind! Alleen is het elk jaar weer een crime om het financieel rond te krijgen. Organisator Willem Venema heeft er twee jaar geleden zelfs geld bij moeten doen om het door te kunnen laten gaan.

Het siert de eigenwijze muzikant dat hij ook dit jaar weer Music=Art op 26 september laat plaatsvinden. Met een frisse ploeg enthousiastellingen is hij al druk bezig en een groot deel van de line-up is bekend. Voor bezoekers tot 18 jaar is nu de entree gratis. Hij hoopt hiermee dat ook jonge mensen het festival bezoeken en in aanraking komen met originele muziek en kunst. Voor de kleinere kinderen is er een springkussen, poppenkast, knutseltafel en suikerspin. Er is warm eten verkrijgbaar vanaf 5 euro en de entree in de voorverkoop blijft tien euro. Een kaartje aan de kassa kost 17,50 euro.

Op het Music = Art festival wordt de bezoeker meegenomen op een ontdekkingsreis door allerlei soorten en maten muziek, de muziek is de rode draad, maar men ontmoet ook beeldende kunst, theater, dans en poëzie. Music=Art is kleinschalig en werkt zonder subsidie. De afgelopen jaren werd het festival ondanks het kleine budget goed bezocht. Maar met 20 acts is het niet langer haalbaar om met het entreegeld de kosten te betalen. Het organiseren kost natuurlijk veel tijd en moeite, maar het gaat de organisatie niet om de winst, maar om de muziek. Om het festival op professioneel niveau mogelijk te maken is geld nodig. Voor iedere donateur is er bovendien een leuke verrassing, van button, T-shirt (grafische vormgeving: Aernout Steegstra),tot een overnachting in het hotel of optreden aan huis.

 

» Bekijk de stand

 

Meer info over het festival op » http://www.musicisart-zuidhorn.nl

 

De line-up is weer de moeite waard:

 

Songwriters:
Ingrid Veerman
Rufus Kain
Roos Galjaard
Albon Elm

Dichters:
Kasper Peters
Lineïs
Rik van Boeckel

Bands:
Dudettes
Gino Jansen & the Family
Mr. Knowhow
Partiboi
Isa en de Wisselband
D-Noise
Black Fuse

Dans:
Ramy de Leeuw (Merenque)
Tineke Rouw (buikdans)

  • Ma2015
Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →