Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

MADE BY! Bundelwinkel met creatieve zelfgemaakte artikelen

29 juni 2018    Zuidhorn-nieuws
Gezocht: creatieve en kunstzinnige mensen voor winkel in Zuidhorn
Roland turksema aesteegstra

Voor een nieuw te realiseren winkel, genaamd MADE BY!, is ondernemer Roland Turksema op zoek naar creatieve en enthousiaste mensen die unieke eigen handgemaakte producten maken.

In zijn eigen bedrijf, Brilmode Zuidhorn, kreeg hij de vraag van een klant of zij er zelfgemaakte tassen te koop aan mocht bieden. Dit bracht hem op het idee om meer creatieve en kunstzinnige mensen de gelegenheid te geven hun producten te koop aan te bieden. Niet in zijn brillenzaak maar vanuit het er achter gelegen bedrijfspand wat ook zijn eigendom is.

Onder de naam MADE BY! Krijgt elke deelnemer ruimte om in te richten en aan te kleden waardoor er een leuke speels ingedeelde winkel ontstaat.

Als vaste kosten wordt een klein bedrag in de maand gerekend. Daarnaast zal een klein percentage van de omzet als provisie gerekend worden. Er wordt wel een maximaal bedrag aan provisie gesteld. MADE BY! regelt alle bijkomende zaken als telefoon, internet, beveiliging en administratie.

Voor de winkelbezetting wordt verwacht dat de deelnemers dit gezamenlijk op zich nemen. Bij een minimale deelname van 10 personen zal MADE BY! haar deuren openen. Er zit wel een limiet aan de hoeveelheid deelnemers, want Roland wil een mooie, unieke en overzichtelijke winkel.

Hij benadrukt overigens dat er wel criteria worden gesteld aan de artikelen. Een crea bea winkel is niet de bedoeling. Bij voldoende animo zal de winkel op 1 oktober open gaan.

De winkel is gevestigd in Zuidhorn in een leuke passage waar onder andere een dameskleding-, lingeriewinkel en twee kapsalons gevestigd zijn. Op het nabijgelegen plein zit winkels als de Kruidvat, Terstal, Pearl en de Action. Iedere vrijdagmiddag is er markt op het plein.
De winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 95 vierkante meter.

Is je interesse gewekt en wil je hier aan meedoen, neem dan contact met Roland op.
Ook voor vragen zijn we te bereiken op tel. 0594- 528 288 of via returksema@hotmail.com

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →