Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Lavenus verandert de sportkleding industrie

31 oktober 2022    Zuidhorn-nieuws
Lavensus2

Veel sportkleding is vooral functioneel, en niet per se mooi. Op zich is dat natuurlijk prima; het draait uiteindelijk om het sporten en als je kleding goed zit, is het sporten comfortabeler. Maar het oog wil ook wat en het sportmerk Lavenus houdt daar rekening mee door mooi design en hoge kwaliteit met elkaar te combineren. De komst van dit bedrijf op de Nederlandse markt zal de sportkleding industrie daarom flink opschudden.

Sportkleding voor elke dag
De ontwerpers van Lavenus vinden dat sportkleding zo mooi en comfortabel moet zijn, dat je het altijd wilt en kunt dragen. Dus óók wanneer je niet sport. Daarom wordt er veel tijd en aandacht in het ontwerpproces gestopt. Bang dat de kleding alleen geschikt is voor de sporters met het ideale, fitte sportlijf? Daar hoef je bij Lavenus niet bang voor te zijn. Hun doel is dat de kleding toegankelijk en geschikt is voor iedereen. Daarbij wordt er niet alleen gekeken naar design, maar ook naar techniek, voor optimaal comfort. Want wat heb je aan een legging, wanneer je er niet goed in kunt squaten? Of aan een hardloopshirt dat niet opvalt in het donker, waardoor andere weggebruikers je niet op tijd zien? Bij Lavenus wordt er nagedacht in oplossingen, om deze vervolgens te verwerken in de kledinglijn.

Lavenus: méér dan een sportmerk
Voor de medewerkers van Lavenus is het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij het merk. Je bent er niet zomaar een klant, maar je wordt gezien als lid van team Lavenus. En dat betekent dat ook iedereen de kans heeft om mee te denken over de kleding. Zo wordt samen gewerkt aan een ijzersterk merk. Het motto van het bedrijf is niet voor niets ‘Ontdek wat jou beweegt’. Dat motto is ook terug te zien in de huidige collectie. Kijk bijvoorbeeld naar de seamless leggings, die heerlijk zitten door het ontbreken van de naden. Ook op stoffen wordt gelet. Bekijk bijvoorbeeld de T-shirts, gemaakt van materiaal dat snel droog wordt en die je lichaam op temperatuur kan houden. Hierdoor kun je lekker blijven sporten, ook wanneer je jezelf in het zweet werkt. In de collectie vind je nog meer van zulke fijne technische snufjes terug. Sporten wordt zo extra leuk!

 

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Fiets helm senior

‘Doortrappen voor kinder(fiets)en’

06 juni 2023    Zuidhorn-nieuws
Groningse 60-plussers in actie voor de volgende generatie
Lees verder →
Eikenprocessierups

Eikenprocessierupsen weer op pad

06 juni 2023    Zuidhorn-nieuws
"1, 2 in de maat, anders wordt de juffrouw kwaad"
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over eikenprocessierups, Stremming N355 & Grofvuilroute

06 juni 2023    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 6 juni 2023
Lees verder →
Ewaste-anker

Scholen strijden tegen elektronisch afval

05 juni 2023    Zuidhorn-nieuws
Laat je e-waste thuis ophalen!
Lees verder →
Jaarmarkt noordhorn (9)

Toen de wieken nog draaiden

05 juni 2023    Zuidhorn-nieuws - fotos
Jaarmarkt Noordhorn
Lees verder →
Zunobri

Zunobri komt net tekort voor winst

05 juni 2023    Zuidhorn-nieuws - Sport
Met nog drie speelronden te gaan, is Zunobri nog altijd hard opzoek naar een overwinning.
Lees verder →