Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Koploper Camaradas laat kaas van het brood eten

26 november 2011    Sport
Het leek op een wedstrijd tussen mannen en jongens vrijdag avond op Urk.

Na een bijzonder slappe opening van Real Camaradas stond het binnen 6 minuten 2-0 voor Urk. Real was de hele avond op zoek naar zichzelf, werkte wel maar het was te lief en te traag in de omschakeling.

Pas midden in de tweede helft maakten de vissers het Camaradas wat makkelijker. Door een rode kaart mocht Real 5 minuten een overtal uitspelen. De tijd was ook nodig om nog enig aanspraak te maken. In de 4de minuut van de overtal scoorde Camaradas de aansluitingstreffer 2-1. Met nog elf minuten op de klok leek het weer een wedstrijd te worden.

Helaas voor Real Camaradas kwam de tweede weggever op het verkeerde moment. Urk profiteerde van de gegeven mogelijkheid en het verschil was weer 2 doelpunten, 1-3.
Terwijl in de afgelopen weken het verschil door Camaradas in het begin van de wedstrijd werd gemaakt kregen ze op Urk een koekje van eigen deeg.

De uitslag van 4-2 had vele malen groter kunnen uitvallen, doelman Jaap de Vries stond de gehele wedstrijd sterk te keepen. Het mocht niet baten, Real verdiende vanavond niet meer.

De Selectie van Real Camaradas:

Doelman : Jaap de Vries

Blok 1 : WJ Kremer, Remco van Merode, Wiegert Linde en Nelis Kloosterman

Blok 2 : Ebel Kremer, Wiebe Loonstra, Eltjo Velting en Joris Woudt.

Scoreverloop: Urk – Real Camaradas 4-2.

1e helft: 4de Urk 1-0, 6de Urk 2-0.

2e helft: 35ste 2-1 Real Camaradas (overtal), 40ste Urk 3-1, 43ste Real Camaradas 3-2 (Overtal), 47ste Urk 4-2