Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Kaartverkoop theaterwestern Noar Huus gestart

9 mei 2019    Zuidhorn-nieuws
theaterwestern die zich vanaf half september dit jaar gaat afspelen op een zeer karakteristieke open lucht locatie in Niekerk
Noarhuus

Afgelopen woensdag 8 mei nam Burgemeester Wiersma van het Westerkwartier de eerste kaarten in ontvangst voor de première van de theaterwestern Noar Huus op 20 september. Daarmee is de kaartverkoop voor het openluchtspektakel officieel van start gegaan. Vanaf half september wordt de voorstelling bijna twee weken lang opgevoerd op een bijzondere open lucht locatie in het Westerkwartier. Info & tickets via http://www.noarhuus.nl.

Kaartverkoop gestart
Het zal je misschien niet ontgaan zijn, maar sinds de jaarwisseling is stichting Kunst & Kwartier druk bezig geweest met het zoeken van mensen die een bijdrage wilde leveren aan het spektakelstuk Noar Huus in het Westerkwartier. Dat de theaterwestern die zich vanaf half september dit jaar gaat afspelen op een zeer karakteristieke open lucht locatie in Niekerk een heel bijzondere belevenis zal zijn, zal dan ook niet meer als een verrassing komen. Dat je erbij moet zijn staat buiten kijf, en sinds kort kan men zich verzekeren van een plekje: de kaartverkoop is van start gegaan. Burgemeester Wiersma kocht de eerste twee kaartjes voor de voorstelling voor hemzelf en zijn echtgenote.

Kaarten zijn te koop via http://www.noarhuus.nl. Ook worden fysieke kaarten verkocht op drie verkooppunten in het Westerkwartier:
Zuidhorn: ’t Kappertje Delicatessen, Hoofdstraat 29b, Zuidhorn
Marum: Primera Marum, De Wending 71
Grootegast: Hazenberg, Dier & Tuin, Rondweg 5

Er wordt nog gezocht naar een verkooppunt in de voormalige gemeente Leek.

Over Noar Huus
Een zware storm is op komst als drie oplichters na hun laatste zwendel terugkeren naar het Noorden waar één van hen een herberg heeft geërfd. Onderweg ontmoeten ze markante personen en wezens die hun reis er bepaald niet voorspoediger op maken, terwijl een duivelse rechercheur hen op de hielen zit. Eenmaal aangekomen bij de herberg blijkt de huidige eigenaar de zaak niet zonder slag of stoot op te geven. Dàt laten de reizigers niet zomaar over hun kant gaan.

Noar Huus is een groots theaterspektakel in de openlucht ter ere van het Westerkwartier. De voorstelling is losjes gebaseerd op de licht komische Odyssee verfilming van the Coen Brothers Oh Brother Where Art Thou. Net als de film bevat het theaterspektakel Noar Huus een flinke dosis Western, country en folkinvloeden, maar dan op z’n Westerkwartiers.

Noar Huus is een heerlijke familievoorstelling waarbij de voertaal Nederlands is en waar her en der in het zo kenmerkende Westerkwartierse dialect gesproken wordt. De voorstelling is het beste geschikt voor mensen vanaf 8 jaar met én zonder kennis van de Groninger taal.

Meer informatie en tickets

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Sexy

Pensioen is niet sexy, maar het heeft je aandacht wel nodig!

23 augustus 2019    Zuidhorn-nieuws
stichting VrouwenVisie en stichting Vrouwensalon organiseren symposium
Lees verder →
Kirsten de jager - gingerbel outdoor tolbert

Kirsten de Jager geniet van haar overwinning op Outdoor Tolbert

23 augustus 2019    Sport - Regio-nieuws
Vrijdag vervolgt Outdoor Tolbert met de hogere klassen, met onder andere een wedstrijd op 1.40-niveau. Zondag is de Grote Prijs.
Lees verder →
Opening derde perron (1)

Meer comfort voor de reiziger in vernieuwd stationsgebouw Derde Perron Zuidhorn

21 augustus 2019    Zuidhorn-nieuws - fotos
Ondernemer steekt nek uit, gemeente, Arriva en reiziger profiteren
Lees verder →
Lourens doornbos

Zuidhorner Lourens Doornbos op de brommer naar Gdansk

21 augustus 2019    Zuidhorn-nieuws
Brommer editie van the Carbage run
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over werkzaamheden N980 en raadplegen bekendmakingen

21 augustus 2019    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 20 augustus 2019
Lees verder →