Junioren KV Zunobri thuis tegen Nic./Alfa-College A1J

13 oktober 2013    Zuidhorn-nieuws - Sport
Ondanks het verlies voor Zunobri was het een leuke wedstrijd
Zunobri-a1 2013

De junioren van KV Zunobri speelden afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen Nic./Alfa-College A1. Naast dat zij een wedstrijd hadden werden ze door nieuwe sponsor Henk Schultinga van Lukkien en Schultinga uit Zuidhorn in nieuwe kleding gezet. Na een verloren uitwedstrijd hadden de dames nu de kans om zich opnieuw te laten zien. Ondanks de regen werd er fanatiek gekorfbald.
In de eerste helft waren de Groningers aardig sterk en fanatiek waardoor Zunobri achterstond. De Zuidhorners hadden moeite om de korf te vinden. Annewytske de Boer mocht na de pauze de score openen voor Zunobri. Maar helaas was Nic./Alfa-College toch de betere tegenstander en moesten de junioren van trainer/coach Peter Schutte tegen een verlies aankijken.
Ondanks het verlies voor Zunobri was het een leuke wedstrijd.

Zunobri 1 moest dit weekend aantreden tegen de koplopper in de 4e klasse B, deze keer was DWA/Argo uit Winsum waar tegen gestreden moest worden.
In de eerste helft kwam DWA/Argo direct goed uit de startblokken, hierdoor kwam Zunobri op achterstand, 2-0. Het duurde even voor dat de punten kwamen maar telkens bleef het verschil van 2 punten. 4-2, 5-3, en bij rust 6-3.

Met goede moed gingen de Zuidhorners de tweede helft in, de eerste 5 minuten verliepen goed en bodem kansen, helaas onbenut. De Winsumers liepen uit tot 4 punten, het moraal was geknakt en DWA had vrijbaan. Men schoot met scherp en algauw liep Zunobri achter de feiten aan. Slechts een paar mooie acties tussen Michiel Oosterhoff en Peter Schutte die een mooi uitgespeelde goal maakte en een mooie blok van Esther Hamming die de eer van Zunobri redde. Zunobri verloor uiteindelijk met 20-6.