Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Jongeren openen Hornerhof Zuidhorn

3 oktober 2012    Zuidhorn-nieuws
Op vrijdag 5 oktober verrichten kinderen en jongeren de opening van hun nieuwe woonhuis aan de Hornerhof in Zuidhorn.

Hornerhof 7 is het nieuwe logeerhuis van De Zijlen en Hornerhof 8 en 9 zijn de woonhuizen van de kinderen met een verstandelijke beperking. 
Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom, waarna om 14.30 uur de openingshandeling plaatsvindt. De opening duurt tot 17.00 uur.

De woningen aan de Hornerhof zijn in het afgelopen jaar volledig verbouwd. De kinderen en jongeren zijn trots op hun nieuwe studio’s. Op 1 september zijn zij verhuisd van Sintmaheerdt in Tolbert naar Zuidhorn.


Woon- en logeerhuis Hornerhof
Hornerhof is een hofje met meerdere huizen waarvan Hornerhof 7, 8 en 9 een groot gebouw is. Het huis is opgedeeld in drie gedeelten. Zo is Hornerhof 7 het logeerhuis. Het logeerhuis biedt logeeropvang aan maximaal 4 kinderen met een verstandelijke beperking. Het logeerhuis is elk weekend open. Hornerhof 8 is een huis waar nu 6 kinderen/jongeren wonen met een matige of ernstige verstandelijk beperking in de leeftijd tussen de 11 en 21 jaar. Hornerhof 9 is een huis waar 6 kinderen/jongeren wonen met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd tussen de 12 en 18 jaar.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →