Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Jeugdtoernooi Badminton Vereniging Zuidhorn 2019

12 april 2019    Zuidhorn-nieuws - Sport
Dit jaar deden aan het 19de jeugdtoernooi van badminton Vereniging Zuidhorn in de sporthal Quicksilver S te Zuidhorn 29 jeugdspelers deel. Deze 29 deelnemers streden in de diverse poules tegen elkaar. Met een strakke planning werden er 90 wedstrijden gespeeld en lukte het wederom het toernooi af te ronden binnen de tijd na in totaal op 6 banen 1080 minuten gespeeld te hebben.
Bvz prijswinnaars 2019

 Een mooi resultaat en een compliment aan de organisatie om allemaal zo strak inde hand te houden van 9 uur ´s ochtends tot vier uur ´s middags.

Alles ging gesmeerd doordat iedereen op tijd aanwezig was en elke keer weer op tijd in de baan stond van zijn of haar wedstrijd. Helaas moest er een speler uitvallen met een blessure wat voor enig oponthoud zorgde maar gelukkig gaat het met de geblesseerde speler weer beter maar helaas kan de speler voorlopig niet weer op de baan staan. Maar aan het eind waren er wederom leuke reacties en was iedereen toch positief.

Maar toch even wat feitjes over deze dag:
29 deelnemers verdeeld over 8 poules met in totaal 90 wedstrijden van 12 minuten en 3 minuten voor het wisselen van 9 uur tot 4 uur en in die wedstrijden zijn 4741 punten gescoord
Er zijn meer dan 30 appels (niet alle jeugd wil een appel maar wel begeleiders gelukkig), 29 zakjes snoep, 29 vaantjes en 22 bekers (1ste en 2de prijzen en bij de dubbels natuurlijk 2 voor elke 1ste en 2de plaats) uitgedeeld.

Een mooie reclame voor onze vereniging en een mooie promotie van het badminton met een volle zaal spelers maar ook een volle en gezellige tribune.

Ook wil ik van de gelegenheid gebruik maken om de Stichting Beheer Kantine Quicksilver S. te bedanken voor hun ondersteuning van het toernooi door een grote bijdrage in de kosten. De Stichting heeft wederom het grootste deel van de huur voor haar rekening genomen en doet dit al enige jaren. Waarvoor onze grote dank.

  • Prijswinnaars jeugdtoernooi 2019
  • Uitslagen
Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Fotowedstrijd irmastol-niehove

Irma Stol wint fotowedstrijd Noar Huus

21 juli 2019    Zuidhorn-nieuws
Een eervolle vermelding gaat uit naar Lucas van Veen
Lees verder →
Vvd mattheus gorter

VVD wil bestrijding Jacobskruid

19 juli 2019    Zuidhorn-nieuws
plant kan dodelijk zijn voor koeien en paarden
Lees verder →
Waterpark-paden-zomer (1)

Waterpark Zuidhorn: Wandelen to the max

18 juli 2019    Zuidhorn-nieuws
Extra paden gemaaid, meer meters maken in bloemrijke park
Lees verder →
Dorpsvenne-onkruid

Groenbeheer en beeldkwaliteitsbestek

18 juli 2019    Zuidhorn-nieuws
Ergernis over de hoeveelheid onkruid op pleinen, straten
Lees verder →
Waternavel inspectie

Joh Smitpark waternavelvrij

18 juli 2019    Zuidhorn-nieuws
Dankzij maritieme afdeling gemeente
Lees verder →