Geplaagd Real Camaradas overleefd 1ste ronde nacompetitie.

29 april 2012    Sport
Met een halve selectie geblesseerden op de tribune en een Real Camaradas aangevuld met Henk den Uil (2de) en Tobias Maat (3de) overleefde de club uit Zuidhorn de eerste ronde van de nacompetitie.
Realcamaradas

Afgelopen woensdag werd met een 2-6  (0-3 rust) uitslag de basis gelegd voor het succes en gisteravond werd met een 8-7 (6-2 rust) overwinning de 2de ronde behaald.

Terwijl afgelopen woensdag Remco van Merode drie keer het net wist te vinden was het in de tweede wedstrijd Wiebe Loonstra die zijn ploeg naar de tweede ronde schoot. Loonstra scoorde vrijdag ook drie keer.

In beide wedstrijden werd er een goede eerste helft gespeeld en Real legde hiermee de basis voor de twee overwinningen. Afgelopen vrijdag werd er zelfs met een 6-2 gerust. ZZVV bleef zich echter terug vechten en zorgde voor een conditionele strijd.

Real Camaradas bereikte dus de tweede ronde van de nacompetitie. Ook deze zal over twee wedstrijden worden beslist. Mocht Real deze ronde overleven komt er nog een finalewedstrijd voor promotie naar de 1ste Divisie.

Aankomende week lijkt er nog niet te worden gespeeld en dat geeft de ziekenboeg van Camaradas een week extra tijd om fit te worden voor de volgende wedstrijdenreeks.

Merijn Woudt, Wiegert Linde en Eltjo Velting lijken deze wedstrijden niet meer te halen.
De hoop is nu gevestigd op Nelis Kloosterman en Ebel Kremer. Verder komt Henri Plas nog terug van een huwelijksreis. Zodat Real Camaradas in ieder geval een team op de been kan brengen voor de volgden ronde.

Real Camaradas is zich ook aan het voorbereiden voor het aankomend seizoen. Op 7 en 14 Mei worden open trainingen gehouden. Mochten spelers geïnteresseerd zijn kunnen zei de informatie over deze trainingen vinden op de website van Real Camaradas.  http://www.realcamaradas.nl