Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Gemeentesecretaris Astrid Schulting finalist overheidsmanager van het jaar 2021

25 september 2021    Zuidhorn-nieuws
Eerst nog jurybezoek in oktober
Astrid schulting

Gemeentesecretaris Astrid Schulting hoort bij één van de drie finalisten voor de Verkiezing Overheidsmanager van het jaar 2021. Uit de acht genomineerde shortlistkandidaten heeft de jury drie finalisten gekozen die eruit sprongen binnen het thema ‘Met Veerkracht en Vertrouwen’. Dat heeft de jury vandaag bekend gemaakt na gesprekken met de kandidaten op 17 september in Den Haag. Op 18 november 2021 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Motivatie van de jury
De jury is lovend over Astrid. “Astrid Schulting is een sprankelende overheidsmanager die met haar intrinsieke motivatie en hart voor de organisatie haar collega’s inspireert. Ze is een sterke voorvrouw die met een eerlijke kwetsbaarheid de verbinding zoekt met haar medewerkers.”

Erkenning van talent
Burgemeester Ard van der Tuuk reageert vol trots. “Astrid Schulting is van onschatbare waarde, ze haalt het beste uit onze organisatie en medewerkers. Hoewel ze voor ons al een winnaar is, hopen we dat ze op 18 november 2021 beloond wordt met deze titel. Als iemand deze landelijke erkenning van haar talent verdient, dan is het Astrid Schulting.”

Om te komen tot de uiteindelijke winnaar brengt de jury een bezoek aan alle drie de kandidaten. Dit bezoek staat gepland voor oktober.

Overheidsmanager van het jaar
De Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar volgt de beste managers van de Nederlandse overheid op de voet. Leidinggevenden met uitzonderlijke managementkwaliteiten en een stevige verantwoordelijkheid maken kans op nominatie en uitverkiezing door een zware vakjury. De Award Overheidsmanager van het Jaar is dé beloning voor krachtig overheidsmanagement en publiek leiderschap. De jury staat onder voorzitterschap van Jetta Klijnsma, commissaris van de Koning in Drenthe.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Snoeien fruitbomen foto stieneke van der wal

Workshop Snoeien fruitbomen & Aanleg boomgaard weer van start

18 januari 2022    Zuidhorn-nieuws
U kunt zich aanmelden!
Lees verder →
Tafeltennis ouderen

Start OldStars tafeltennis in Leek uitgesteld

15 januari 2022    Zuidhorn-nieuws
Op de reguliere dinsdagavond kan wel weer worden getafeltennist. Geïnteresseerden in tafeltennis zijn dan uiteraard welkom om een balletje te komen slaan!’.
Lees verder →
Johan hamster cu

ChristenUnie draagt Johan Hamster voor als nieuwe gedeputeerde Groningen

15 januari 2022    Zuidhorn-nieuws
Opvolger Henk Staghouwer
Lees verder →
Politie-

Drugsdealer betrapt en defensievoertuig kust boom

15 januari 2022    Zuidhorn-nieuws
112 nieuws
Lees verder →
Leerlingen rsg de borgen

rsg de Borgen opent deuren digitaal voor leerlingen groep 8

14 januari 2022    Zuidhorn-nieuws
Open Festival Week opnieuw online!
Lees verder →