Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Geld voor gedupeerden sluiting waterborgh

25 maart 2011    Zuidhorn-nieuws
Gebruikers van zwembad De Waterborgh, die een product hebben gekocht bij de vorige exploitant Cone Zuidhorn BV, maar deze niet volledig hebben kunnen afnemen, kunnen rekenen op een (gedeeltelijke) tegemoetkoming in de

Gebruikers van zwembad De Waterborgh, die een product hebben gekocht bij de vorige exploitant Cone Zuidhorn BV, maar deze niet volledig hebben kunnen afnemen, kunnen rekenen op een (gedeeltelijke) tegemoetkoming in de kosten. De gemeente heeft besloten hiervoor een bedrag van maximaal € 30.000,- beschikbaar te stellen. Gebruikers komen hiervoor in aanmerking wanneer ze opnieuw een zelfde soort product afnemen bij zwembad De Waterborgh.

Melden
Gedupeerden die voor de tegemoetkoming in aanmerking willen komen, kunnen zich melden op donderdag 31 maart en maandag 4 april van 10.00-15.00 uur en woensdag 6 april van 15.00-19.00 uur in zwembad De Waterborgh. Ze dienen hun badenkaart, abonnement en/of leskaart en een bewijs van betaling mee te nemen. De hoogte van de tegemoetkoming hangt af van het aantal gedupeerden, dat zich meldt voor deze regeling.

Uitvoering
De registratie van gedupeerden en uitvoering van de regeling verzorgt de nieuwe exploitant Optisport Exploitaties B.V. Zij beoordelen bijvoorbeeld ook hoe ver iemand gevorderd is met zijn/haar zwemvaardigheden en hoeveel lessen nog nodig zijn. Nadat de gedupeerden zich hebben gemeld in de daarvoor aangewezen periode, zorgt Optisport voor een evenredige verdeling van het bedrag van € 30.000,-.


Het bedrag van € 30.000,- is het geld wat de gemeente niet heeft uitgegeven aan zwembadsubsidies vanwege de voortijdige sluiting.

25-03-2011 WIZ

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Terra oldekerk

Open Dag Terra Oldekerk dit jaar online!

18 januari 2021    Zuidhorn-nieuws
Digitaal kennismaken, rondkijken, sfeer proeven…
Lees verder →
Fanerweg

Provincie zet zich in voor schonere lucht

16 januari 2021    Zuidhorn-nieuws
In het Schone Lucht Akkoord maken provincies, gemeenten en het Rijk afspraken over acties en maatregelen om de luchtkwaliteit te verbeteren
Lees verder →
Ovgz nam (10)

Subsidie voor wijken en dorpen die van het aardgas afgaan

15 januari 2021    Zuidhorn-nieuws
Projecten om een wijk of dorp van duurzame warmte te voorzien kunnen subsidie van de provincie krijgen. In totaal is hiervoor € 4 miljoen beschikbaar.
Lees verder →
Jeroen hummel

Jeroen Hummel stort zich volledig op ondernemen in Irak

15 januari 2021    Zuidhorn-nieuws
Voldoende uitdagingen in Kurdisch Irak met Hummel export BV
Lees verder →
Remco balk

Remco Balk te gast bij Langs de lijn

15 januari 2021    Zuidhorn-nieuws - Sport
Beluister het radiofragment
Lees verder →
Squat

“Squat Lockdown Challenge”

14 januari 2021    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
HealthCentre Zuidhorn houdt leden actief
Lees verder →