Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Gebruik jij ParcelParcel al voor jouw pakketverzendingen?

23 september 2022    Zuidhorn-nieuws
Pakket versturen

We kennen allemaal wel de vaste adressen voor het regelen van het verzenden van een pakket: PostNL, DHL, DPD… Maar iedere keer dat je daar aanklopt om iets versturen, is het toch weer even schrikken wat het kost om je pakket bezorgd te krijgen. Daarom is het goed om te weten dat het ook anders kan. Namelijk door je pakket verzenden te regelen via ParcelParcel. We vertellen er meer over.

Tot wel 70 procent besparen
Waarom zou je kiezen voor de diensten van ParcelParcel in plaats van de vertrouwde adresjes? Omdat je op deze manier fors kunt besparen kosten van een pakket versturen zonder dat je hoeft in te boeten op de kwaliteit van de dienstverlening! ParcelParcel vervoert namelijk niet zelf je pakket. Dat doen ervaren vervoerders zoals FedEx, DHL, DPD, Skynet en TNT. Als tussenpersoon koopt ParcelParcel groot capaciteit in bij de eerdergenoemde vervoerders, die daar vervolgens kwantumkorting op geven. Als klant van ParcelParcel maak jij gebruik van die ingekochte én profiteer je mee van de kwantumkorting.

Uitstekende klantenservice
Maar bij wie moet je dan terecht als je een vraag hebt over je zending of er een probleem is dat je opgelost wilt hebben? Moet je dan wél zelf aankloppen bij de vervoerder? Nee hoor. De servicemedewerkers van ParcelParcel zelf zitten klaar om je te woord te staan en je zo goed mogelijk te hebben. Jij meldt je vraag of probleem bij hen en zij nemen contact met de vervoerder en doen hun uiterste best om het met gewenste resultaat bij jou terug te komen. De service van ParcelParcel is één van de selling points waar men uitstekend op scoort, wat blijkt uit reviews die je kunt vinden op websites zoals TrustPilot.

Ook voor het buitenland
ParcelParcel is er niet alleen voor kleine zendingen, maar ook voor grote pakketten en zelfs pallets die verzonden moeten worden. Dat kan zowel binnen Nederland, vanuit Nederland naar het buitenland en vanuit het buitenland naar Nederland of een ander land. Zendingen worden altijd aangetekend verzonden. Heb je een douaneformulier nodig? Deze wordt automatisch voor je gegenereerd in het Engels wanneer je bij het inboeken van je verzending de specificaties van je zending invoert.

Je bent dus dief van je eigen portemonnee als je direct bij bijvoorbeeld DHL, TNT of DPD je zending regelt terwijl het waarschijnlijk goedkoper kan via ParcelParcel. Probeer het dus gewoon eens een keer uit!

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Wethouder woningbouw hans haze en directeur vastgoedontwikkeling dura vermeer bouw hengelo marieke mentink-1

240 nieuwe woningen in wijk De Oostergast Zuidhorn

29 september 2022    Zuidhorn-nieuws
op korte termijn een informatiebijeenkomst
Lees verder →
Woonzorgappartementen zonnehuis

Uitbreiding woonzorgappartementen Zonnehuis Oostergast

29 september 2022    Zuidhorn-nieuws
De vraag naar woonzorgappartementen in Zuidhorn is gegroeid.
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over Ouderenmiddag, Energie Verbindt &Tegemoetkoming Meerkosten

27 september 2022    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 27 september 2022
Lees verder →
Buurtschap de gast (1)

Bouw Buurtschap De Gast Zuidhorn gestart

26 september 2022    Zuidhorn-nieuws
mooie woningbouwontwikkeling en aanwinst voor Zuidhorn en voor de gemeente Westerkwartier
Lees verder →
Todn (30)

Tocht om de Noord Westerkwartier

26 september 2022    Zuidhorn-nieuws - fotos
Wandelen met vermaak onderweg
Lees verder →