Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Frank Meester “Groen blijft mijn passie”

27 maart 2023    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Van adviesgesprek tot een perfecte uitvoering, dat is waar Frank’s Groenadvies voor staat !
Frank meester 2023

Het is inmiddels bijna een half jaar geleden dat Frank Meester de deuren van het gelijknamige Tuincentrum in Noordhorn sloot.

Na de sluiting van zijn tuincentrum heeft hij Welkoop, het bedrijf wat nu op de locatie in Noordhorn is gevestigd, geholpen met de verbouw en aanpassing van het pand. Het is een prachtige winkel geworden en naar eigen zeggen is hij er trots op dat er nu een goed alternatief is in de regio.

Buschauffeur of leraar
Na het afhandelen van de zakelijke kant van zijn tuincentrum en de verbouw van het pand kwam er tijd om na te denken over wat hij de komende jaren wilde doen. Frank Meester; “Er ging van alles door mij heen, van buschauffeur tot leraar op een praktijkschool, maar steeds kwam mijn passie voor groen weer naar boven. Ik kon dat niet negeren”.

“Ik word groenadviseur”!
Toen hij benaderd werd om hulp te bieden in het beplanten van tuinen werd de keuze snel gemaakt: “Ik word groenadviseur”!

Onder de naam Frank’s Groenadvies wil hij zijn klanten; particulieren maar ook hoveniers, ontzorgen met het plantengedeelte van de tuin.

Met zijn 35 jaar aan ervaring weet hij heel goed welke bomen en planten geschikt zijn in de tuin. Zo is de klant altijd verzekerd van jarenlang tuinplezier.

Na een eerste adviesgesprek waarin de klant zijn wensen toelicht maakt Frank een schets die vervolgens besproken wordt en eventueel aangepast. Met een uitgewerkte tekening wordt de tuin vervolgens vormgegeven.

Naast advies levert Frank ook de planten en bomen en zet ze uit op de juiste plek. De klant kan zelf de planten poten of het laten doen. Van adviesgesprek, tot plan en een perfecte uitvoering, dat is waar Frank Meester voor staat!

Frank Meester is te bereiken via Tel.: 06-53869546
»  Email 

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Zuidhorn-2019 hoofdstraat

Betere leefbaarheid kleinere plaatsen in Groningen ( zoals Zuidhorn )

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws
Scores: Zuidhorn ‘zeer goed’ en Leek ‘goed’
Lees verder →
Scouting clubhuis (1)

Scouts pakken clubhuis aan

17 juni 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
“kan weer een flink aantal jaren mee”
Lees verder →