Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Ei Ei Westerkwartier: Prijsuitreiking LoterEI

12 juli 2011    Zuidhorn-nieuws
WESTERKWARTIER - Donderdagmiddag 7 juli organiseerde de ondernemersvereniging Toerisme Westerkwartier de prijsuitreiking van de prijzen van de LoterEI, gehouden tijdens Ei Ei Westerkwartier op 25 april jl. Vanaf 16.00 uur werden de

WESTERKWARTIER - Donderdagmiddag 7 juli organiseerde de ondernemersvereniging Toerisme Westerkwartier de prijsuitreiking van de prijzen van de LoterEI, gehouden tijdens Ei Ei Westerkwartier op 25 april jl. Vanaf 16.00 uur werden de prijswinnaars verwacht in Best Western Hotel Aduard. Voorzitter Harry Fellinger overhandigde alle prijswinnaars hun prijzen tijdens een kopje koffie met gebak.

Tijdens Ei Ei Westerkwartier zijn 1150 LoterEIkaarten ingevuld en daar zijn 7 winnaars uit getrokken. De volgende prijswinnaars namen blij hun prijzen in ontvangst: Romantisch honeymoon arrangement voor 2 personen, aangeboden door Best Western HR Aduard ging naar de familie De Boer; voor 2 personen een solextour door het gebied met aansluitend een diner, aangeboden door de Postwagen te Tolbert ging naar de heer Oosterhuis; streekmenu voor 2 personen, aangeboden door De Kruisweg te Marum was voor de heer Hoek (niet aanwezig, prijs wordt nagestuurd); proeflessen paard/pony rijden, aangeboden door HJC Manege Tolbert werd overhandigd aan Marlijn Boersma; weekend Waterchalet voor 4 personen bij Camping de Watermolen, aangeboden door Camping de Watermolen te Opende was gewonnen door Daphne Hardeman (helemaal uit Lunteren!); proeflessen zeilen voor kinderen, aangeboden door Cnossen Leekstermeer werd overhandigd aan de zesjarige Anna Steenge en de schildercursus voor kinderen, aangeboden door Warempel Art&Design Grootegast werd gewonnen door de 7-jarige Kevin Warmelink. De kinderen kregen er ook nog een heerlijk chocoladepakket bij en voor de volwassen prijswinnaars was er een zonnig boeket. Allemaal blije mensen die alweer uitkijken naar de volgende editie van Ei Ei Westerkwartier op 9 april 2012.

Fotobijschrift:
Alle prijswinnaars: vlnr Kevin Warmelink, Anna Steenge, Daphne Hardeman, de heer en mevrouw De Boer, de heer Oosterhuis en Marlijn Boersma.

12-07-2011 WIZ

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Kor bethlehem

Kor Bethlehem blijft in training voor de Tour for Life

06 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Thuis met de fiets op de roller bank
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Raad Westerkwartier vergaderd op beeld

06 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Door de coronacrisis liggen veel activiteiten stil en dat geldt ook voor gemeenteraadsvergaderingen. Gemeenten passen daar een mouw aan door de vergaderingen via een beeldverbinding te laten verlopen.
Lees verder →
Fre oosterhof

Door brand gedupeerde ondernemer Grijpskerk geeft na acht jaar strijd tegen Aegon niet op

06 april 2020    Zuidhorn-nieuws
,,Uiteindelijk zal het recht zegevieren’’.
Lees verder →
Adrian mey zonnehuis (1)

Muzikale injectie voor bewoners en medewerkers Zonnehuis

03 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Adrian Mey laat zijn betrokkenheid zien én horen
Lees verder →
Adrian mey-2019 zonder tekst

Adrian Mey laat bewoners Zonnehuis genieten

02 april 2020    Zuidhorn-nieuws
Buitenoptreden van zanger
Lees verder →
Kuis team 2020 eigen foto

Rijwielhal Kuis wordt Bike Totaal Kuis Noordhorn

02 april 2020    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Meer keus, leaseplan en fietspaspoort
Lees verder →