Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Digitale Kerstmenu’s Zuidhorn 2009

21 december 2009    Zuidhorn-nieuws
Ook dit jaar kunt u hier op uw gemak een groot aantal kerstmenu's bekijken van de horecabedrijven in Zuidhorn.


Zij ontvangen u graag!

U kunt natuurlijk ook lekkere hapjes halen bij » 't Kappertje of wat bestellen bij bijvoorbeeld »Keurslager Menno Knot of »Malero.

 
 

 

Aduard Hotel Restaurant
Grandioos Kerstbuffet
Beide kerstdagen tot 16.00 voor volwassenen € 30,-
voor kinderen t/m 12 jaar € 11,00
Na 16.00 uur € 36,-/€ 13,-
Kinderen t/m 4 jaar gratis. Speelruimte met tot 19.00 uur begeleiding.
 

 

 

Restaurant De Opstal
Beide Kerstdagen 3 gangen menu € 37,50 / 4 gangen menu € 42,00 / 5 gangen menu € 46,50
 

 

 

Steak- en partyhouse Andre Dokter
Beide Kerstdagen Feestelijk 5- gangen menu
 

 

 

Bistro het oude raadhuis
Tijdens de kerstdagen kunt u uit deze kaart uw eigen menu samenstellen:
3 gangen diner à€ 37,50 / 4 gangen diner à€ 42,50 / 5 gangen diner à€ 50,00
Tijdens de kerst serveren wij uitsluitend menu’s vanaf drie gangen.
Wij vragen u tussen 17.00 en 19.00 uur aan tafel te gaan.

Koude voorgerechten

Gemarineerde Schotse zalm besprenkeld met citroenzout en salade van fijn gesneden venkel met vijgenparten
Tompouce van bladerdeeg gevuld met gerookte vissoorten, komkommer en Griekse yoghurt
Canneloni van Serranoham gevuld met groene puntasperges, bosui en appel geserveerd met een crostini en tomatencompote *

Tussengerechten

Kwartelkoteletje gevuld met eendenlever op poffertjes en stoofpeercompote
Bouillon van bospaddenstoelen gebonden met aardappel en geparfumeerd met wintertruffel *

Hoofdgerechten

Kabeljauwfilet op z’n vel gebakken, gestoofde preilinten met spekjes van gerookte paling en beurre blanc
Gekonfijte eendenbout, knolselderij mousseline, gewelde pruimen en jus van eendenlever
Ossenhaasfilet met een aardappel-spek taartje, groene puntasperges en jus van cranberry’s en bloedworstchips
* Deze gerechten zijn of kunnen volledig vegetarisch geserveerd worden. In overleg serveren wij ook een vegetarisch hoofdgerecht.

Nagerechten

Kaasplateau
Variatie van ons kaasassortiment
Kerstdessert
Proeverij met drie nagerechten
Koffie of thee compleet
 

 

 

Hotel Restaurant In ’t Holt
Kerstbuffet 2009 1e en 2e kerstdag, 27,50 Euro p.p.
Een combinatie van een warm en koud Iers en Nederlands buffet

Voorgerechten

Kippen- en groentensoep
Garnalencocktail
Stokbrood met kruidenboter
Gerookte zalm met Iers brood
Carpaccio op een bedje van rucola
met geroosterde pijnboompitten en geraspte Ierse kaas

Hoofdgerechten

Gegrilde zalmfilet
Kalkoen bereid op traditionele Ierse manier
Varkenshaas met champignon- en pepersaus
Beef in Guinness (rundvlees, gestoofd in Iers bier)
Irish Stew (gestoofd lamsvlees met aardappelen en groenten)
Kipkerrie

Nagerechten

Sherry Trifle (cake, vruchten en custard)
Gesorteerd ijs met warme kersen
Chocolademousse

 

 

» Meer horecabedrijven

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Richard lamberst

Kansenmarkt Westerkwartier brengt inwoners en organisaties samen

17 maart 2025    Zuidhorn-nieuws
35 organisaties die advies, inspiratie en ondersteuning bieden op het gebied van werk, geld, wonen, vrijwilligerswerk, duurzaamheid, sport en gezondheid.
Lees verder →
Ode aan mh

Inschrijving jubileumtocht Middag-Humsterland open

17 maart 2025    Zuidhorn-nieuws
deelname niet ongelimiteerd is, dien je je van tevoren in te schrijven.
Lees verder →
Zunobri zaalkampioen 2024-2025

Zunobri toont zich met ruime overwinning een ware kampioen

17 maart 2025    Zuidhorn-nieuws - Sport
Met de lange heren heeft Zunobri een duidelijk voordeel voor de rebound
Lees verder →
Marlies-Bosch

Marlies Bosch ”de vrouw in het paars” ruimt op

17 maart 2025    Zuidhorn-nieuws
Kunst voormalige Galerie Briljant te koop
Lees verder →
Ondertekening convenant wac - 13 maart 2025 hans haze en sjirk sipkema 1

Gemeente Westerkwartier en Adviescommissie Bouwen en Wonen verlengen samenwerking

15 maart 2025    Zuidhorn-nieuws
De commissie kijkt naar plannen voor nieuwbouw en renovatie
Lees verder →