Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Digitale Kerstmenu’s Zuidhorn 2009

21 december 2009    Zuidhorn-nieuws
Ook dit jaar kunt u hier op uw gemak een groot aantal kerstmenu's bekijken van de horecabedrijven in Zuidhorn.


Zij ontvangen u graag!

U kunt natuurlijk ook lekkere hapjes halen bij » 't Kappertje of wat bestellen bij bijvoorbeeld »Keurslager Menno Knot of »Malero.

 
 

 

Aduard Hotel Restaurant
Grandioos Kerstbuffet
Beide kerstdagen tot 16.00 voor volwassenen € 30,-
voor kinderen t/m 12 jaar € 11,00
Na 16.00 uur € 36,-/€ 13,-
Kinderen t/m 4 jaar gratis. Speelruimte met tot 19.00 uur begeleiding.
 

 

 

Restaurant De Opstal
Beide Kerstdagen 3 gangen menu € 37,50 / 4 gangen menu € 42,00 / 5 gangen menu € 46,50
 

 

 

Steak- en partyhouse Andre Dokter
Beide Kerstdagen Feestelijk 5- gangen menu
 

 

 

Bistro het oude raadhuis
Tijdens de kerstdagen kunt u uit deze kaart uw eigen menu samenstellen:
3 gangen diner à€ 37,50 / 4 gangen diner à€ 42,50 / 5 gangen diner à€ 50,00
Tijdens de kerst serveren wij uitsluitend menu’s vanaf drie gangen.
Wij vragen u tussen 17.00 en 19.00 uur aan tafel te gaan.

Koude voorgerechten

Gemarineerde Schotse zalm besprenkeld met citroenzout en salade van fijn gesneden venkel met vijgenparten
Tompouce van bladerdeeg gevuld met gerookte vissoorten, komkommer en Griekse yoghurt
Canneloni van Serranoham gevuld met groene puntasperges, bosui en appel geserveerd met een crostini en tomatencompote *

Tussengerechten

Kwartelkoteletje gevuld met eendenlever op poffertjes en stoofpeercompote
Bouillon van bospaddenstoelen gebonden met aardappel en geparfumeerd met wintertruffel *

Hoofdgerechten

Kabeljauwfilet op z’n vel gebakken, gestoofde preilinten met spekjes van gerookte paling en beurre blanc
Gekonfijte eendenbout, knolselderij mousseline, gewelde pruimen en jus van eendenlever
Ossenhaasfilet met een aardappel-spek taartje, groene puntasperges en jus van cranberry’s en bloedworstchips
* Deze gerechten zijn of kunnen volledig vegetarisch geserveerd worden. In overleg serveren wij ook een vegetarisch hoofdgerecht.

Nagerechten

Kaasplateau
Variatie van ons kaasassortiment
Kerstdessert
Proeverij met drie nagerechten
Koffie of thee compleet
 

 

 

Hotel Restaurant In ’t Holt
Kerstbuffet 2009 1e en 2e kerstdag, 27,50 Euro p.p.
Een combinatie van een warm en koud Iers en Nederlands buffet

Voorgerechten

Kippen- en groentensoep
Garnalencocktail
Stokbrood met kruidenboter
Gerookte zalm met Iers brood
Carpaccio op een bedje van rucola
met geroosterde pijnboompitten en geraspte Ierse kaas

Hoofdgerechten

Gegrilde zalmfilet
Kalkoen bereid op traditionele Ierse manier
Varkenshaas met champignon- en pepersaus
Beef in Guinness (rundvlees, gestoofd in Iers bier)
Irish Stew (gestoofd lamsvlees met aardappelen en groenten)
Kipkerrie

Nagerechten

Sherry Trifle (cake, vruchten en custard)
Gesorteerd ijs met warme kersen
Chocolademousse

 

 

» Meer horecabedrijven

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Jasper been

RABO baalt van Noordhorner journalist Jasper Been

16 april 2024    Zuidhorn-nieuws
Been legt betrokkenheid bank bloot bij illegale ontbossers Brazilië
Lees verder →
Taxi nuis publiek vervoer

Inwoners Westerkwartier erg tevreden over Wmo- en leerlingenvervoer

16 april 2024    Zuidhorn-nieuws
Ouders van leerlingen en Wmo-reizigers waarderen de behulpzaamheid van de chauffeur
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over compostvat, zorgen over uw buren & Kortingsactie fietshelm

16 april 2024    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 16 april 2024
Lees verder →
Bricabrac (1)

Volop belangstelling voor garageverkoop / Bricabrac De Gast 62

14 april 2024    Zuidhorn-nieuws - fotos
Komende zaterdag 20 april van 11:00u - 16:00u weer een mogelijkheid om langs te komen
Lees verder →
437075261 926703466131875 2616157768649182089 n

Zwemabonnementen en zwemles voor iedereen

13 april 2024    Zuidhorn-nieuws
De zwembaden gaan weer open. Als er niet genoeg geld is voor een abonnement of zwemles zijn hier potjes voor!
Lees verder →