Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

De VVD belooft maar één ding

27 januari 2010    Zuidhorn-nieuws
»naar de politiek paginaDe komende tijd zullen de politieke partijen u benaderen met mooie verkiezingsbeloften. Meer werkgelegenheid, betere verbindingen met de stad, behoud van historische waarden en nog veel meer. U ziet

»naar de politiek pagina

De komende tijd zullen de politieke partijen u benaderen met mooie verkiezingsbeloften. Meer werkgelegenheid, betere verbindingen met de stad, behoud van historische waarden en nog veel meer. U ziet dat nu al.
Na verkiezingen blijkt dat zulke beloften niet waargemaakt kunnen worden. De kiezer verliest het vertrouwen en denkt “Ik ga niet meer stemmen, het maakt toch allemaal niets uit”. Maar pas op: wie aan de kant blijft staan laat anderen beslissen!

De gemeente Zuidhorn gaat moeilijke jaren tegemoet. Het College van B&W (CDA, PvdA en CU) heeft ondanks een sluitende tegenbegroting van de VVD een meerderheid gevonden voor forse belastingverhoging. Daarmee is de begroting voor 2010 rond gemaakt, maar met financiële gevolgen die met ingang van 2011 voor iedereen voelbaar zullen zijn. Mede door de economische crisis zullen de bijdragen uit Den Haag óók nog eens verminderen. Met andere woorden: Er is veel te wensen voor de gemeente, maar er is veel minder geld voor. De gemeente Zuidhorn zal op alle beleidsvelden een stap terug moeten doen. Iedereen zal hier aan mee moeten doen. Dan is een goed afgewogen en gedegen financieel beleid gewenst. Gelukkig heeft de VVD een ervaren lijsttrekker, René Westerhoff-Dijkinga, met specifieke kennis van overheidsfinanciën.

De VVD is realistisch. We doen geen verkiezingsbeloftes, we hebben wensen waarvoor we ons volledig zullen inzetten. Er moeten in de raad voortdurend realistische afwegingen gemaakt worden. Hoe meer stemmen u VVD geeft, hoe sterker we staan. Kies dus VVD. We beloven maar één ding: De VVD doet zijn uiterste best om zoveel mogelijk wensen te verwezenlijken.

Koen Meier, nr. 13 op de kandidatenlijst van de VVD voor de gemeente Zuidhorn.
27-01-2010 WIZ

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Laatste nieuws

Hanckemadag scouting (1)

Eerste officiële “Hanckemadag” groot succes

25 september 2023    Zuidhorn-nieuws
Burgemeester door ‘t slijk
Lees verder →
Irma van beek-

Meldpunt discriminatie Westerkwartier bestaat twee jaar

25 september 2023    Zuidhorn-nieuws
Irma van Beek luistert en neemt de klacht of vraag van de inwoner over discriminatie serieus.
Lees verder →
Zunobri

Zunobri wordt 1e helft van de mat gespeeld

25 september 2023    Zuidhorn-nieuws - Sport
Een wanvertoning van een eerste helft. Een tweede helft om de veerkracht van Zunobri te laten zien. Een derde helft om toch weer als een team samen te zijn.
Lees verder →
Wijnloop zuidhorn 2023 (1)

Wijnloop Zuidhorn: Wandelen met een glas wijn in de hand

24 september 2023    Zuidhorn-nieuws - fotos
Gezellige en ontspannen sfeer in centrum
Lees verder →
Dubbel senioren tafeltennis

Talero 1 wint eerste competitiewedstrijd

24 september 2023    Zuidhorn-nieuws - Sport
primeur seniorenteam 7-3
Lees verder →
Gob inzicht

Wereld van het Kinderbrein

23 september 2023    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Lezing Mark Mieras
Lees verder →