Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

De voor- en nadelen van een alles-in-1-abonnement

3 februari 2023    Zuidhorn-nieuws
Boekenwand interieur tv

Wanneer je wilt gaan kiezen voor een alles-in-1-abonnement in Zuidhorn, is het verstandig om alle voor- en nadelen op een rijtje te hebben. Je wilt namelijk weten waar je aan toe bent, wat je kunt verwachten en of je het überhaupt wel moet doen. Hieronder lees je alle voor- en nadelen op een rijtje zodat je goed voorbereid kunt gaan kiezen.

Voordeel: Kortingen
Bij een alles-in-1-abonnement heb je vaak te maken met verschillende alles in 1 aanbiedingen. Zo ben je goedkoper uit in de maand en heb je telefoon, internet en televisie in één pakket zitten. Ook heb je als nieuwe klant bij de meeste aanbieders klantenkorting, dit kan bijvoorbeeld een maand gratis zijn of de eerste drie of zes maanden een lager tarief dan normaal. Zo bespaar je flink geld met een alles-in-1-abonnement op maandbasis. 

Voordeel: Je hebt te maken met één aanbieder
Wanneer je een alles-in-1-abonnement afsluit heb je te maken met één aanbieder die alles voor je regelt. Wanneer je alles in losse abonnementen afsluit kan het zijn dat je te maken hebt met verschillende aanspreekpunten, mocht er dan wat misgaan dan is het lastig om elke keer weer een andere klantenservice te moeten benadern. Wanneer je bij één aanbieder een alles-in-1-abonnement afsluit, heb je daar een stuk minder last van. Mocht er dan iets misgaan, heb je maar één aanspreekpunt met wie je vragen en klachten kunt bespreken. 

Voordeel: Profiteren van extraatjes
Je kunt profiteren van verschillende extraatjes. Zo zou je extra televisiezenders kunnen ontvangen. Ook kun je voordelig gebruikmaken van sommige apps zoals Netflix of Spotify. Hierdoor ben je ook weer goedkoper uit op maandbasis. Wanneer je daarvoor kiest hoef je niet zelf een account te betalen op Netflix of op Spotify, dat doet de provider voor jou. Verder kun je gebruikmaken van nog veel meer extraatjes, maar het verschilt per provider en het pakket dat je kiest. Laat je alleen niet afleiden door de vele extraatjes en kijk goed wat jij daadwerkelijk nodig hebt.

Nadeel: Wellicht voor iets betalen wat je niet gebruikt
Gebruik jij de vaste telefoon niet meer? Dan kan dat als een nadeel worden gezien bij een alles-in-1-pakket, aangezien je dan betaalt voor iets wat je eigenlijk niet gebruikt. Je belt dan waarschijnlijk met een mobiele telefoon, zodat je altijd bereikbaar bent. In dat geval kun je mobiele telefoons vergelijken met elkaar, om zo alsnog goedkoop uit te zijn in je maandelijkse kosten. Wees dus goed voorbereid voordat je een abonnement afsluit, maar kies vooral een abonnement dat aansluit op jouw wensen en behoeften.

Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Frank meester 2023

Frank Meester “Groen blijft mijn passie”

27 maart 2023    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Van adviesgesprek tot een perfecte uitvoering, dat is waar Frank’s Groenadvies voor staat !
Lees verder →
 

“Natuurbegraafplaats in het natuurgebied Knooppolder”

27 maart 2023    Zuidhorn-nieuws
Gemeente werkt in principe mee aan natuurbegraafplaats bij Aduard
Lees verder →
Erkan en ruben tafeltennis

Verdienstelijk debuut Talero jeugd op het N.K. tafeltennis in Zwolle!

27 maart 2023    Zuidhorn-nieuws - Sport
zeer verdienstelijk op sterk bezette toernooi
Lees verder →
25 jaar de zijlen (1)

25 jaar De Zijlen zorgt voor rode neuzen en blije gezichten

25 maart 2023    Zuidhorn-nieuws - fotos
Hapjes, drankjes en polonaise met Bert Solo
Lees verder →
Boom hoofdstraat

Karakteristieke boom Hoofdstraat Zuidhorn ziek

25 maart 2023    Zuidhorn-nieuws
Na controle buitendienst gemeente
Lees verder →
Coos op de ventoux

Coos Datema: Ik fiets de berg op, jullie sponsoren onderzoek naar MS

25 maart 2023    Zuidhorn-nieuws
Coos uit Zuidhorn gaat klimmen tegen MS
Lees verder →