Welkom in Zuidhorn, Wonen, Winkelen, Westerkwartier

Conntact: Voor uw klantencontacten!

20 december 2022    Zuidhorn-nieuws - Bedrijf in beeld
Dienstverlening verheven tot hoge standaard
Conntact (4)

Conny Oldenhuis begon in 2015  in haar huis met het aannemen van de telefoon voor bedrijven. Een groot aantal bedrijven maakt sindsdien gebruik van haar diensten. Hierdoor is haar bedrijf de laatste jaren doorgegroeid naar een volwaardig kantoor. Sinds december 2020 is Conntact gevestigd in Grijpskerk en een uitbreiding staat op stapel.

Conntact is een aanwinst voor veel ondernemers die door de drukte even geen tijd hebben om hun telefoontjes aan te nemen óf die zich willen concentreren op andere zaken. Doorschakelen van de telefoon is dan een prima mogelijkheid zodat geen telefoontje wordt gemist. Conntact heeft deze dienstverlening tot een hoge standaard verheven.

Waarom bedrijven voor Conntact kiezen
Conny Oldenhuis is de stuwende kracht achter Conntact. Samen met een aantal medewerkers wordt de telefoon aangenomen voor een groot aantal ondernemers uit de regio. Daarnaast helpt Conntact de ondernemers bij het bouwen en behouden van klantrelaties. Dat zijn vooral uitgaande gesprekken via de telefoon, bijvoorbeeld het nabellen van offertes of het maken van afspraken voor bijvoorbeeld APK-controles bij garages of afspraken vastleggen voor accountmanagers, zodat hun agenda goed gevuld wordt.
Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden om bedrijven te ondersteunen. Denk aan ondernemers die een webwinkel hebben en niet voldoende tijd hebben om hun klantenservice de juiste aandacht te geven.

"Telefonisch contact met een organisatie is voor klanten/bellers een waardevolle vorm van communicatie. Op deze manier weten ze dat er naar hen wordt geluisterd. Om de klant hierin van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk om als organisatie optimaal bereikbaar te zijn'; aldus Conny. "De hoge standaard van onze dienstverlening is vooral gericht op het prettig en vriendelijk te woord te staan van de bellers. De beller ziet ons als een verlengstuk van onze klanten. Wij noemen onze klanten collega's. Wij vinden het belangrijk dat de klant netjes te woord wordt gestaan en daarom hanteren we ook het statement 'Persoonlijk en Vertrouwd!'.''

Vakantieperiode
Ook in de vakantieperiode, kan Conntact professionele ondersteuning leveren als er op kantoor minder of niet gewerkt wordt. Conntact beantwoordt de telefoon professioneel, kent de collega's van het bedrijf persoonlijk en zorgt voor een snelle terugkoppeling naar wens, per mail, app of doorschakeling naar een mobiel nummer. Via Conntact blijft u continu bereikbaar! 

Trainingen 
Nu zijn er ook bedrijven die zelf hun telefoontjes aannemen, maar misschien extra ondersteuning willen in de vorm van een telefoontraining of communicatietraining. Ook daarvoor bent u bij Conntact aan het goede adres. Dit kan zowel in groepstrainingen, individueel, online of bij u in het bedrijf.

Net dat stapje extra zetten ... dat is wie wij zijn. Mogen wij ook bouwen aan uw klant-relaties? Wij staan voor u klaar!

Kantoor- en bezoekadres
Van Damstraat 2F
9843 AP  Grijpskerk
Tel.: 06 – 8686 5050 of 085 – 76 06 140
www.conntact.nl

  • Conntact (9)
  • Conntact (11)
Meer nieuws... Tip de redactie...

 

Stuur het door:
Deel via WhatsApp

Laatste nieuws

Parels westerkwartier-visvliet-stella van marketing groningen

Woensdag 29 maart aftrap toeristisch seizoen Westerkwartier

22 maart 2023    Zuidhorn-nieuws
Presentatie nieuwe kinderkaart, uitwisselen foldermateriaal en netwerken
Lees verder →
Huizekleinnienoord

Verkoop gemeentehuis Leek – kans voor nieuwbouw

21 maart 2023    Zuidhorn-nieuws - Regio-nieuws
Gemeentehuis Leek blijft open tot in het voorjaar 2024
Lees verder →
Gemeentehuis-zuidhorn

Over netwerkbijeenkomst Startende ondernemers, Takkenroute & aftrap toeristisch seizoen

21 maart 2023    Zuidhorn-nieuws - Gemeente-informatie & Politiek
Westerkwartier Gemeentenieuws 21 maart 2023
Lees verder →
Laptop-smartphone

De voordelen van een virtueel kantoor

21 maart 2023    Zuidhorn-nieuws
Lees verder →